Здрасте. 2 вопроса к знатокам:
1. Начали мозг долбать трубочки обратки. Прям трескаются как ножом порезали. Это просто от старости или гуано какое стояло. Машина с ними пришла и еще запасной кусочек валяется. На базаре увидел такое. Сказали, что made in Турция. Получается, что оплетка тряпчаная отстает от резинки, она ослабевает и трескается. Купил вроде чуть лучше и с резиной толще, но тоже в тряпке. У кого какие стоят, чтоб поставить и забыть?
2. Кто-то заморачивался с установкой клапанной крышки на атмосферник от турбомотора. Просто из-за этих трубочек придется всю крышку снимать, да и до свечей накала не долезешь без съема нормально. Можно ли поставить крышку и забыть об этом геморе? _________________ Чем сможем - поможем. 093-161-68-24. Лёха
Чим натерти вигорівший *чорний* бампер, щоб виглядав як новий? Хтось знає? _________________ Paolo Rossi - двері для найкращих інтер'єрів http://paolorossi.ua/
Андрей В @Саня@
Как человек с обувкой связанный скажу, что можно кремом или крем-краской для обуви натереть. Но лучше с баллона дунуть _________________ Чем сможем - поможем. 093-161-68-24. Лёха
Чим натерти вигорівший *чорний* бампер, щоб виглядав як новий? Хтось знає?
Я тоже задавался этим вопросом. Но так ответа не нашел.
Я знаю...завтра сфотографую, називається крем-фарба для пластикових бамперів.
У себе на роботі на розпродажі взяв 4 штуки. _________________ Раніше були: Fiat Ducato 2.5D,Fiat Uno 1.5i,Fiat Tipo 1.7D,Fiat Palio EX 1.2 16v,Fiat Doblo 1.9JTD
І багато чого іншого...
Чим натерти вигорівший *чорний* бампер, щоб виглядав як новий? Хтось знає?
Я тоже задавался этим вопросом. Но так ответа не нашел.
Я знаю...завтра сфотографую, називається крем-фарба для пластикових бамперів.
У себе на роботі на розпродажі взяв 4 штуки.
Ну ось на фото те,що я придбав і натер свій бампер(кольорів два-сірий і чорний).
Це від італійської фірми SYNT,но думаю,що можна шукати і від інших виробників.
Фасовок є дві - така як на фото (розрахована на ганчірку) і є з розприскувачем (по аналогії до містера мускула).
Моя порада - брати той варіант,що на ганчірку, легше рівномірно наносити.
Також з двох кольорових варіантів я вибрав "сірий" - він реально темно графітовий,виглядає дуже класно(якщо немає поруч чорного - то його і за чорний можна прийняти)...бо чорний "дуже чорний".
Хоча свому товаришу продав чорний - для білого кольору кузова він кращий,до кольорових - "сірий", ну це моя думка.
Ємкість банки - 310 мл. Трохи більше половини мені пішло на два бампери,бокові молдінги і пластик біля задніх фар.
Порада,якщо будете наносити і попаде на фарбу - миттєво стирайте - бо потім не відтирається.
20150812_092318.jpg
Описание:
Размер:
380.76 KB
Просмотрено:
160 раз(а)
_________________ Раніше були: Fiat Ducato 2.5D,Fiat Uno 1.5i,Fiat Tipo 1.7D,Fiat Palio EX 1.2 16v,Fiat Doblo 1.9JTD
І багато чого іншого...
Саня,пошукай тему,БУЛА точно ! Там говорено-переговорено. І про фІрми,і про якысть і про тонкощі.. _________________ Найстрашніші комахи-таракани в голові!
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме