|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
desantnik Италофан
Возраст: 35 Знак зодиака: Зарегистрирован: 10.02.2013 Сообщения: 113 Откуда: Киев
|
Добавлено: Пн Дек 01, 2014 23:44 Заголовок сообщения: |
|
|
st99
друже , добре, що вилікував хворобу свого авто. вітаю.!!
але... ось твоя цитата : "інші користувачі запитували де саме той клапан, а писати що "з підйомника видно", для мене це то саме, що розглядати рентген чи МРТ, що там видно? "
а дивитись потрібно було не просто на дно авто , яке підняли на підйомнику, а на ТУРБІНУ )) і там на ній вже шукати клапан )))
я думаю майстри на сервісі мали б знайти клапан турбіни....
мій майстер знайшов і зробив за 5-10 хв..
на жаль я після свого посту про поломку давно не заглядав на цю вітку і не міг підказати де є клапан... |
|
Вернуться к началу |
|
|
Sasha_bor Италофан
Возраст: 51 Знак зодиака: Зарегистрирован: 12.03.2013 Сообщения: 179 Откуда: м.Білогір'я, Хмельницька обл.
|
Добавлено: Пн Дек 08, 2014 11:54 Заголовок сообщения: |
|
|
st99 писал(а): | ...Тоді я вже приїхав на сервіс, ткнув пальцем і показав, що і як треба зробити. Бо вони би і далі думали-гадали...
|
Міняй майстрів, очково ходити до врача який путає рот і анус - може не ті гланди відірвати
Хотів запитати що то за програмуліна (я таких ще не бачив) у твого у компУтерщика? Можеш запитати в нього чи можна нею номера форсунок в ЄБУ прописати. Якщо да, то за скільки він може її подарити. |
|
Вернуться к началу |
|
|
st99 Amico
Возраст: 43 Знак зодиака: Зарегистрирован: 27.08.2012 Сообщения: 37 Откуда: Львів
|
Добавлено: Пн Дек 15, 2014 17:27 Заголовок сообщения: |
|
|
Сервіс у Львові біля стрийського автовокзалу, СТО ЛЮБЕ. там той комУтерщик, питайся |
|
Вернуться к началу |
|
|
Славуня Amico
Возраст: 39 Знак зодиака: Зарегистрирован: 09.01.2015 Сообщения: 5 Откуда: киев
|
Добавлено: Пт Янв 09, 2015 00:16 Заголовок сообщения: |
|
|
смазать клапан турбины... я месяц так ездил.. думал обо мне машина заботиться.. что бы я не сильно ганял.. а вот она что мразь творила)))) |
|
Вернуться к началу |
|
|
Tom_ Италолюбитель
Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 10.05.2014 Сообщения: 60 Откуда: Житомир
|
Добавлено: Ср Янв 21, 2015 14:17 Заголовок сообщения: |
|
|
Привет всем, ранее имел на авто аналогичные проблемы, был прочищен клапан турбины, теперь все ок. Даже и не думал, что такая неприятность решается путем елементарной чистки. Всем спасибо за помощь! |
|
Вернуться к началу |
|
|
ARTYOM80 Италофан
Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 20.02.2013 Сообщения: 373 Откуда: Украина
|
Добавлено: Пн Авг 10, 2015 11:55 Заголовок сообщения: |
|
|
Nadziga писал(а): | Заїжаеш на яму або підйомник і залазиш під авто знімаеш захист двигуна береш в зуби фонарик дивишся вище каталізатора побачиш турбіну (як на фото вид збоку холодної частини ) уважно дивися шо куди йде як все побудовано там головне тобі побачити шток який рухае клапан скидання тиску в горячій частині. той шток закисае десь при виході з пневмоприводу. Тобі треба налити на той шток ВДшки(показано стрілкою на фото№2(на фото турбіна не від фіоріно но смисл тойже) так шоб вона потекла до місця закисання. можеш набрізгати ВДшки і в місце де ричажок від штока захотить в турбіну.Світи фонарико і дивись уважно там доступ поганий до вдшки треба трубочку подовше щоб дістати туда. через 10 хв. зняти шлангик з ракушки турбіни і подати в нього тиск на пневмопривід можна насосом а краще компрессором 3 атм даванути щоб зрушити той шток і проклацати ним раз 10 потім ставиш шлангик намісце. От і все. 20 хв. роботи і все.
ТОбі з самого початку треба було цю процедуру проробити тому що в тебе зпочатку була помила передув турбіни. фільтр, клапан егр, коллектор, паливна с-ма це другі помилки зовсім. Помилка "передув турбіни" виникае через те що відбуваеться перенавантаження двигуна через лишній надув, який спричинений заклиненим клапаном скидання вихлопу. |
братику дякую тобі, все зробив по твоїй інструкції, трубочку для ВДшки має бути не меншою за 18 см, тоді можна без проблем підлізти нею куди потрібно, в мене шток почав свобідно рухатись десь із третьої подачі на нього 3 атм , закис добряче, так проробив разів 10, опісля приємно здивований яка ж вона шустра на обгонах, на жаль не було можливості сфоткати це все діло ,та таки було б непогано мати декілька фоток саме з проблемного місця, адже сам не знав де та турбіна знаходиться, не всі ж механіки, і не можливо усе знати, та прагнути до цього таки потрібно _________________ Україна Єдина!Путін хуйло!
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Кабанчик Жека Италомафиози
Возраст: 52 Знак зодиака: Зарегистрирован: 18.02.2012 Сообщения: 757 Откуда: Украина,Винница
|
Добавлено: Чт Авг 13, 2015 10:21 Заголовок сообщения: |
|
|
Nadziga писал(а): | Заїжаеш на яму або підйомник і залазиш під авто знімаеш захист двигуна береш в зуби фонарик дивишся вище каталізатора побачиш турбіну (як на фото вид збоку холодної частини ) уважно дивися шо куди йде як все побудовано там головне тобі побачити шток який рухае клапан скидання тиску в горячій частині. той шток закисае десь при виході з пневмоприводу. Тобі треба налити на той шток ВДшки(показано стрілкою на фото№2(на фото турбіна не від фіоріно но смисл тойже) так шоб вона потекла до місця закисання. можеш набрізгати ВДшки і в місце де ричажок від штока захотить в турбіну.Світи фонарико і дивись уважно там доступ поганий до вдшки треба трубочку подовше щоб дістати туда. через 10 хв. зняти шлангик з ракушки турбіни і подати в нього тиск на пневмопривід можна насосом а краще компрессором 3 атм даванути щоб зрушити той шток і проклацати ним раз 10 потім ставиш шлангик намісце. От і все. 20 хв. роботи і все.
ТОбі з самого початку треба було цю процедуру проробити тому що в тебе зпочатку була помила передув турбіни. фільтр, клапан егр, коллектор, паливна с-ма це другі помилки зовсім. Помилка "передув турбіни" виникае через те що відбуваеться перенавантаження двигуна через лишній надув, який спричинений заклиненим клапаном скидання вихлопу. |
Від мене особиста подяка за розповід про проблему!Буду мати на увазі!ДЯКУЮ! _________________ Буду всем признателен за помощь и подсказки!!! |
|
Вернуться к началу |
|
|
Shunya79 Италолюбитель
Возраст: 45 Знак зодиака: Зарегистрирован: 28.01.2013 Сообщения: 72 Откуда: полтава
|
Добавлено: Пт Сен 11, 2015 10:46 Заголовок сообщения: |
|
|
Вчера при обгоне пропала тяга и загорелся чек(((попробую вариант с клапаном турбины,дааа нехотелось бы по ныняшним ценам менять турбину! |
|
Вернуться к началу |
|
|
Shunya79 Италолюбитель
Возраст: 45 Знак зодиака: Зарегистрирован: 28.01.2013 Сообщения: 72 Откуда: полтава
|
Добавлено: Вс Окт 04, 2015 09:34 Заголовок сообщения: |
|
|
Так я никуда и несьездил,то работа то рыбалка)))но чек посветился пару запусков потом исчез машина заработала нормально,потом при выезде на гору опять такая беда,чтото я грешу на топливный фильтр который я уже не менял 16 тыщ.Может он уже накушался нашей соляры??? |
|
Вернуться к началу |
|
|
ARTYOM80 Италофан
Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 20.02.2013 Сообщения: 373 Откуда: Украина
|
Добавлено: Ср Окт 07, 2015 13:33 Заголовок сообщения: |
|
|
Кабанчик Жека тобі братику також спасибі, практично ти мені усе це й пояснював що й Nadziga, єдине що з картинкою не для профі усе якось зрозуміліше)то ж було непогано б цю процедуру викласти в ФАК, адже бачу із цією проблемою стикаються ледь не кожен другий власник фіорінчиків, а грішать на турбіну, ви ж розумієте, попади на яму до шахраїв, так вони на вас наживуться навіть не моргнуть _________________ Україна Єдина!Путін хуйло!
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Кабанчик Жека Италомафиози
Возраст: 52 Знак зодиака: Зарегистрирован: 18.02.2012 Сообщения: 757 Откуда: Украина,Винница
|
Добавлено: Ср Янв 27, 2016 17:19 Заголовок сообщения: |
|
|
ARTYOM80 писал(а): | Кабанчик Жека тобі братику також спасибі, практично ти мені усе це й пояснював що й Nadziga, єдине що з картинкою не для профі усе якось зрозуміліше)то ж було непогано б цю процедуру викласти в ФАК, адже бачу із цією проблемою стикаються ледь не кожен другий власник фіорінчиків, а грішать на турбіну, ви ж розумієте, попади на яму до шахраїв, так вони на вас наживуться навіть не моргнуть |
Завтра буду робити профілактику штоку своєї турбіни!Сьогодні загорівся чек на 3.500 тисячах обертів!Потім потух!По ходу роботи буду фотографувати,а потім викладу! _________________ Буду всем признателен за помощь и подсказки!!! |
|
Вернуться к началу |
|
|
baxxter Италоманьяк
Возраст: 39 Знак зодиака: Зарегистрирован: 14.05.2013 Сообщения: 491 Откуда: Днепропетровск
|
Добавлено: Ср Янв 27, 2016 21:11 Заголовок сообщения: |
|
|
Жека, ждем отчета про турбины. !!!! и ещё скинь фотки и пояснения про болячку с тросами , думаю многие тебе будут благодарны ! |
|
Вернуться к началу |
|
|
Nafanya Италолюбитель
Возраст: 38 Знак зодиака: Зарегистрирован: 22.01.2014 Сообщения: 68 Откуда: Nikolaev
|
Добавлено: Чт Янв 28, 2016 19:07 Заголовок сообщения: |
|
|
БЛ.....!!! Мужики таже херьня и у меня.Буду чистить Егр. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Urolog.mvs Amico
Возраст: 39 Знак зодиака: Зарегистрирован: 10.01.2016 Сообщения: 3 Откуда: киев, украина
|
Добавлено: Чт Фев 25, 2016 15:44 Заголовок сообщения: |
|
|
desantnik писал(а): | была точно такая же ситуация!! вылечили за 5 минут на подьемнике))))
клапан турбины залипает... от этого перенаддув турбины...
лечится так : вдшкой брызнуть на клапан турбины и разработать его
и все!!!)))) |
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Юрий 77 Италомафиози
Возраст: 47 Знак зодиака: Зарегистрирован: 09.08.2012 Сообщения: 569 Откуда: Днепропетровск
|
Добавлено: Пн Апр 18, 2016 09:47 Заголовок сообщения: |
|
|
Как ни катай, а машина требует своего....
Та же история, будем бороться.
А интересно, на разгон этот же клапан тоже влияет????
Жека, даешь фотки! _________________ Чирк |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|