Ну мучило мене і вирішив зробити... Причиною стало те ж саме, що підігрів керма і підсвітки під ноги, а саме: просто цікаво реалізувати...
Короч, підганяти куски фанери 6мм не треба, бо клеїв клеєм для скла.
Прикинув на око і порізав, приміряв, проклеїв по швам...
Потім приклеїв залишки шумки - щоб не бряскало. Баковинку зробив на завісі (за рахунок ковроліну) а защолку підібрав таку, яка защібнеться замість оригінальної під саморіз.
Я задоволений, може когось зацікавить, звітуюсь фотками....
Промазані більш-менш підігнані полоски фанери:
Праву частинку не клеїв, а просто щільно підігнав, бо може колись прийдетьс лізти в замок:
Згадав, що дехто не бачить стрілки і рве ручу від себе. Підстрахував куском фанери. Виходить, що ручка впитається через неї в болт кріплення, а в правильни бік натискання не заважає.
Поклеєно шумкою
Саперна лопата і кріпильні гумки влазять, будуть ще рукавички для брудного вантажу...
Без палева, всьо чотко і охайно.
Буду мучити велиу дверку. Знайду час - зроблю зовнішню маленьку кишеню для дрібноти...
Я не старався, але зробив для зручності і практичності. Поставив ще одну галочку задуманих ідей.
На черзі підсвітка бардачка і тонель від попільнички до задніх пасажірів з обдувами, кишенею для тилипона, підстаканниками і ще не знаю чим...
Які ідеї?
Я не старався, але зробив для зручності і практичності. Поставив ще одну галочку задуманих ідей.
На черзі підсвітка бардачка і тонель від попільнички до задніх пасажірів з обдувами, кишенею для тилипона, підстаканниками і ще не знаю чим...
Які ідеї?
Які ідеї?
- купить машину в которой это все есть?
- купить оригинальный тонель
- слепить из стекловолокна (или других подручных) такой же
хотя мне не всегда зимой и самому хватало обдува ног не то что делится с кемто
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме