Ну мучило мене і вирішив зробити... Причиною стало те ж саме, що підігрів керма і підсвітки під ноги, а саме: просто цікаво реалізувати...
Короч, підганяти куски фанери 6мм не треба, бо клеїв клеєм для скла.
Прикинув на око і порізав, приміряв, проклеїв по швам...
Потім приклеїв залишки шумки - щоб не бряскало. Баковинку зробив на завісі (за рахунок ковроліну) а защолку підібрав таку, яка защібнеться замість оригінальної під саморіз.
Я задоволений, може когось зацікавить, звітуюсь фотками....
Промазані більш-менш підігнані полоски фанери:
Праву частинку не клеїв, а просто щільно підігнав, бо може колись прийдетьс лізти в замок:
Згадав, що дехто не бачить стрілки і рве ручу від себе. Підстрахував куском фанери. Виходить, що ручка впитається через неї в болт кріплення, а в правильни бік натискання не заважає.
Поклеєно шумкою
Саперна лопата і кріпильні гумки влазять, будуть ще рукавички для брудного вантажу...
Без палева, всьо чотко і охайно.
Буду мучити велиу дверку. Знайду час - зроблю зовнішню маленьку кишеню для дрібноти...
Я не старався, але зробив для зручності і практичності. Поставив ще одну галочку задуманих ідей.
На черзі підсвітка бардачка і тонель від попільнички до задніх пасажірів з обдувами, кишенею для тилипона, підстаканниками і ще не знаю чим...
Які ідеї?
Я не старався, але зробив для зручності і практичності. Поставив ще одну галочку задуманих ідей.
На черзі підсвітка бардачка і тонель від попільнички до задніх пасажірів з обдувами, кишенею для тилипона, підстаканниками і ще не знаю чим...
Які ідеї?
Які ідеї?
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме