|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Vladimir TV Италомафиози
Возраст: 50 Знак зодиака: Зарегистрирован: 25.07.2011 Сообщения: 1071 Откуда: Украина
|
Добавлено: Пн Авг 04, 2014 18:17 Заголовок сообщения: |
|
|
ВАСЯ1998 писал(а): | Vladimir TV писал(а): | ВАСЯ1998 писал(а): | на склькох бачив, у всіх підіймалася. |
Ну не знаю, що і сказати. В мене як на фото: стрілка ближче до відмітки 10 км. От при вимкнені запалювання - то стрілка падає вниз (як і стрілка тахометра), а потім вертається назад... |
От, я про це і говорю. А в мене при ввімкненні не повертається до отмітки 10 км. |
Може ми про різне? Ще раз розкажу як у мене: вмикаю запалення - стрілка спідометра не ворухається і стоїть біля позначки 10 км/год;
вимикаю запалювання - стрілка падає вниз і повертається знову до поділки 10 км/год ... |
|
Вернуться к началу |
|
|
Александр Васильевич Италоманьячище
Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.05.2007 Сообщения: 17253 Откуда: Одеса
|
Добавлено: Пн Авг 04, 2014 19:15 Заголовок сообщения: |
|
|
Неужели тяжело установить наконец-то, механика там или электроника в спидометре? _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Do Errick Италолюбитель
Возраст: 58 Знак зодиака: Зарегистрирован: 13.04.2012 Сообщения: 50 Откуда: Чернівці
|
Добавлено: Вс Сен 21, 2014 20:25 Заголовок сообщения: |
|
|
Всім привіт! Заглючив спідометр,стрілка часом падає на нуль,потім повертається в норму,часом показує завищену швидкість, покажчик кілометражу також некоректно працює.Поблема почалась після ремонту,замінювали маслонасос і вкладиші. Спідометр електронний. Підкажіть з чого почати, які деталі відповідають за роботу спідометра і покажчики кілометражу? |
|
Вернуться к началу |
|
|
Myron Италолюбитель
Возраст: 42 Знак зодиака: Зарегистрирован: 13.08.2013 Сообщения: 63 Откуда: Львівська область
|
Добавлено: Ср Окт 08, 2014 21:20 Заголовок сообщения: |
|
|
Do Errick писал(а): | Всім привіт! Заглючив спідометр,стрілка часом падає на нуль,потім повертається в норму,часом показує завищену швидкість, покажчик кілометражу також некоректно працює.Поблема почалась після ремонту,замінювали маслонасос і вкладиші. Спідометр електронний. Підкажіть з чого почати, які деталі відповідають за роботу спідометра і покажчики кілометражу? |
Появилася таж проблема, при цьому спідометр або працює нормально або падає на 0, потім знову норм і т д. Як вирішив цю проблему? |
|
Вернуться к началу |
|
|
Do Errick Италолюбитель
Возраст: 58 Знак зодиака: Зарегистрирован: 13.04.2012 Сообщения: 50 Откуда: Чернівці
|
Добавлено: Ср Окт 08, 2014 22:39 Заголовок сообщения: |
|
|
Проблема ще не вірішена, ставили новий датчик швидкості, не те, скоріше, шестерня на коробці, поки що не займався цим, одометр недораховує 10% пробігу |
|
Вернуться к началу |
|
|
Myron Италолюбитель
Возраст: 42 Знак зодиака: Зарегистрирован: 13.08.2013 Сообщения: 63 Откуда: Львівська область
|
Добавлено: Ср Окт 08, 2014 23:44 Заголовок сообщения: |
|
|
В мене коли падає стрілка спідометра на 0 то одометр не рахує взагалі як і загальний пробіг машини |
|
Вернуться к началу |
|
|
Александр Васильевич Италоманьячище
Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.05.2007 Сообщения: 17253 Откуда: Одеса
|
Добавлено: Чт Окт 09, 2014 07:49 Заголовок сообщения: |
|
|
Do Errick писал(а): | Проблема ще не вірішена, ставили новий датчик швидкості, не те, скоріше, шестерня на коробці, поки що не займався цим, одометр недораховує 10% пробігу |
Так в том и дело, что и за пробег, и за скорость отвечает один датчик. Он же и для ЭБУ дает информацию. |
|
Вернуться к началу |
|
|
ВАСЯ1998 Италофан
Возраст: 29 Знак зодиака: Зарегистрирован: 16.07.2014 Сообщения: 172 Откуда: Україна,Ужгород
|
Добавлено: Вс Окт 19, 2014 11:04 Заголовок сообщения: |
|
|
у мене ще хуже. До 90 км якшо їхати то нормально і правильно показує,але якщо вище 90 км. Наприклад їдеш 120 км стрілка показує 120, зменшуєш швидкість, а вона залишається на місці і трохи дьоргається,збільшуєш швидкість а вона ще більше показує. Допомагає вимкнення/увімкнення запалювання. Може це шестерня в спідометрі???
Джампі 2000 1.9тд з новою приборкою. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Do Errick Италолюбитель
|
Добавлено: Чт Ноя 20, 2014 21:13 Заголовок сообщения: |
|
|
Цікаво чи замінював хтось цю шестерню, чи можна там щось просто підправити, яка послідовність дій? Мотор dw8b. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Myron Италолюбитель
|
Добавлено: Пт Ноя 21, 2014 11:28 Заголовок сообщения: |
|
|
Александр Васильевич писал(а): | Do Errick писал(а): | Проблема ще не вірішена, ставили новий датчик швидкості, не те, скоріше, шестерня на коробці, поки що не займався цим, одометр недораховує 10% пробігу |
Так в том и дело, что и за пробег, и за скорость отвечает один датчик. Он же и для ЭБУ дает информацию. |
" Э в когось фото де знаходиться цей датчик? |
|
Вернуться к началу |
|
|
Myron Италолюбитель
|
Добавлено: Чт Июн 11, 2015 10:45 Заголовок сообщения: |
|
|
Купив другий датчик , стрілка так і не піднялася, пробував ставити іншу панель також нічо, швидше за все десь обрив провода...... Підключали комп... при русі він швидкість зчитує.
Може в когось було подібне? Можливо є якесь місце з якого почати шукати.... |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|