Возраст: 39 Знак зодиака: Зарегистрирован: 01.10.2014 Сообщения: 1 Откуда: Украина
Добавлено: Ср Окт 01, 2014 21:43 Заголовок сообщения: Рекомендую перевірити усім або історія пробитого радіатора
На днях зіткнувся з досить серйозною проблемою на Fiat Doblo Nuovo 1,3 дизель 2010 р. Після чергової поїздки по нашим чудовим дорогам (за Ходорів) виявив витік тосолу з-під радіатора. Вирішив знімати радіатор своїми силами. Після зняття вентилятора побачив причину пробитого радіатора: в дифузорі вентилятора знаходиться резистор опору (у правому верхньому куті), який, очевидно, після чергового потрапляння у ямку, відлетів (судячи по всьму припаяний він був не дуже добре) і, потрапивши під гвинти вентилятора, пробив радіатор. Після консультації з фахівцями і друзями радіатор вирішив не паяти, так як гарантії що це допоже ніхто не дає( радіатор алюмінієвий). Ціна нового аналога приблизно 1300-1700 грн. І, доречі, я був у шоці коли почув ціну на цей самий резистор опору. Так як аналогів йому немає, то за оригінал запросили 700 грн!!!. Я ввічливо відмовив і завтра буду чаклувати разом з електриком над старим. Рекомендую перевірити і додатково закріпити свій резистор( роботи на 15 хв.) На малюнку він під номером 2. В пятницю приїде новий радіатор, відпишусь після постановки. Дякую!
толково, спасибо.
перенёс в соответствующую ветку _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
хм. похожая приблуда стоит и на униках полторашках и турбиках, но там она крепится на рефлектор со стороны мотора. крепится надежно и ее фиг вырвеш, авот ножки клем у нее отламываются на ура. _________________ FuckFuelEconomy-Turbo Power I’m Lovin' it
турбік добло
А че он делает? "Резистор" этот...фотку можно?
Нет, я конечно за ор запчасти, но за 700 гривен можно сложить микропроцессорную систему управления вентилятором с 2 датчиками, и тиристорным управлением , с плавными пусками и тд...
И да, дебют хорош у афтара, не как доблисты обычно - "а скыко масло в коробку...ыыы"
А че он делает? "Резистор" этот...фотку можно?
Нет, я конечно за ор запчасти, но за 700 гривен можно сложить микропроцессорную систему управления вентилятором с 2 датчиками, и тиристорным управлением , с плавными пусками и тд...
И да, дебют хорош у афтара, не как доблисты обычно - "а скыко масло в коробку...ыыы"
резистор включает 1 скорость вентилятора, если он не исправен то работает сразу вторая скорость
а я би советовал зделать регулировку скорости шимом и полевиком мощним, резистор ето жесть в 21 то веке (((( _________________ ฿:1C6gircuFWS6oE6ivUiHrxvafbjJQ3MbS5
Ніяких хабарів, відкатів, порушень законів та ПДР!
Yootube
Продам
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме