Возраст: 32 Знак зодиака: Зарегистрирован: 26.02.2011 Сообщения: 4383 Откуда: Рiвне
Добавлено: Пт Мар 15, 2013 17:24 Заголовок сообщения:
чи там 2 смуги, то неясно, бо сумніваюся, що розмітка є, але ж водій сам має прикинути скільки смуг, враховуючи ширину дороги. Особисто я так літом їжджу
от куплю нові правила, і їх почну читати, що там виродки повиправляли, а обгін це ж коли на зустрічну виїжджаєш (раніш було)
а цей вареник просто випередив тебе, по ідеї так.. _________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60
Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.06.2010 Сообщения: 5081 Откуда: Киев
Добавлено: Пт Мар 15, 2013 17:35 Заголовок сообщения:
linea2012 писал(а):
Зацініть відео, давайте розберемо.
(дивитись з 2хв.28 секунд по 2хв.51сек.) http://www.youtube.com/watch?v=6YBc1iCQTGM
скільки правил порушив водій ниви? 1. обгін справа по тротуару (чи там 2 смуги і він мав право?)
2. обіг на пішеходці
ще щось йому можна предявити?
P.S я десь нутром відчув і випадково глянув у праве дзеркало... повезло однако моїй лінейці
баран на шниве........фига себе пагодка у вас _________________ не надо "змінювати країну"
НАЧНИ МЕНЯТЬСЯ САМ
Возраст: 39 Знак зодиака: Зарегистрирован: 10.09.2012 Сообщения: 583 Откуда: Украина
Добавлено: Пт Мар 15, 2013 17:39 Заголовок сообщения:
Цитата:
баран на шниве.......
та я також так тоді подумав... типу куда лізе справа... (бо там вже тротуар був) але зараз подивився відео, може все таки там якось впихнули 2 смуги?!...
+пішеходка, він ж не бачив зліва чи є пішеход... а якби був?
Возраст: 32 Знак зодиака: Зарегистрирован: 26.02.2011 Сообщения: 4383 Откуда: Рiвне
Добавлено: Пт Мар 15, 2013 17:41 Заголовок сообщения:
linea2012 писал(а):
Цитата:
баран на шниве.......
та я також так тоді подумав... типу куда лізе справа... (бо там вже тротуар був) але зараз подивився відео, може все таки там якось впихнули 2 смуги?!...
+пішеходка, він ж не бачив зліва чи є пішеход... а якби був?
ну, нива вища за лінейку, так що я думаю, все він прекрасно бачив.. _________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60
Возраст: 50 Знак зодиака: Зарегистрирован: 12.09.2012 Сообщения: 922 Откуда: Киев
Добавлено: Пт Мар 15, 2013 17:43 Заголовок сообщения:
linea2012 писал(а):
Зацініть відео, давайте розберемо.
(дивитись з 2хв.28 секунд по 2хв.51сек.) http://www.youtube.com/watch?v=6YBc1iCQTGM
скільки правил порушив водій ниви? 1. обгін справа по тротуару (чи там 2 смуги і він мав право?)
2. обіг на пішеходці
ще щось йому можна предявити?
P.S я десь нутром відчув і випадково глянув у праве дзеркало... повезло однако моїй лінейці
Из-за снега непонятно сколько полос движения в направлении твоего движения, а также ширина самой полосы (может быть и одна полоса, но достаточно широкая что бы рядом проехало два авто не залезая на тротуар/встречку.
Если две, то в данной ситуации никто не запрещает совершать маневр опережения и перестроения, естественно не создавая аварийную ситуацию (на мой взгляд была создана аварийная ситуация). _________________ Бортжурнал "Пунтейка"
Добавлено: Пт Мар 15, 2013 18:45 Заголовок сообщения:
linea2012 писал(а):
висновок, водій Ниви маючи 4на4, вирішив проїхатись по тротуару використавши повний привід. Допонтувався, бо на наступному тижні я його здам в ДАЇ.
а з відео можна отак прийти і здати когось? там повороти не вмикав мудило, чи ще якось?
а якого водія притягнуть до відповідальності? звідки ти, Сірожка знаєш, хто там був за кермом? _________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60
Возраст: 40 Знак зодиака: Зарегистрирован: 08.03.2010 Сообщения: 164 Откуда: Хмельницк
Добавлено: Пн Май 13, 2013 15:37 Заголовок сообщения:
Ребята, такой вопрос, в каком состоянии сейчас трасса Камянец - Хмельницкий? Есть задача как-то летом сгонять, но не знаю можно ли сейчас ехать или ждать месяц - другой чтоб починили дорогу...
Курицы...
Ужас!
http://www.youtube.com/watch?v=PvQeNup8Dy0 _________________ Если авто жрёт,но не едет, помогу с заменой масла и с заменой предохранителей.
Качество,гарантия.
ДК отбивает у ГАИ автобусы с митингующими Евромайдана
http://www.youtube.com/watch?v=TYvq8ZCr30k _________________ Переговори з окупантами на твоїй землі можуть тривати не довше автоматної черги.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме