Подзвоніть по розбіркам. Глушак в зборі не сама ходова позиція. Можливо хтось і "відріже" за недорого.
Б.у. глушник?
Гроші у повітря (с)
Я не знаю де ви і як їздите але у мене (2008 рік і пробіг за 140тис) глушник та гофра були як новенькі.
І дивлячись на рівень зносу цих запчастин по моїй (нажаль вже колишній) авто, я б був таким категоричним на б/у гофру)
Ви дійсно вважаете, що на шрот везуть з пробігом у 140 тис км?
Зазвичай "тотал", а з пробігом як повезе)))
Я ГУР брав з розборки, трохи було лячно звісно. Хз скільки він той гур наїздив, але по відчуттям набагато легший мого з пробігом 140тик.
Хоча логічно було б ту гофру окремим номером кинуть.
Я каталожні номери дививсь на фіатонлайн, хоча той сайт не всі номери дає (тема була за сальнік рейки, в каталозі номеру нема а по факту таки є), можливо таки та гофра має свій номер.
Трохи вам тут нагуглив. От наприклад кусок глушака має свій номер
FIA8086
Забийте в пошук на сайті https://www.onlineautomotive.co.uk
(Прямий лінк не вставлю бо на сторінку дуже розтягує)
Наче воно? Думаю і гофра має (або повинна мати) свій номер
Последний раз редактировалось: Shadons (Вт Дек 12, 2017 20:02), всего редактировалось 1 раз
Глянув епер по варіантам глушника
Є ще отака варіація з глушником (kw55-733) (це mtj 1.3 euro 4 але з якоюсь варацією на каталізатор як я зрозумів)
Думаю у вас не розборний але фотку залишу
https://fex.net/#!214989682922
Якби його вживу поміряти то думаю гофра по розмірам повинна бути стандартно
Номер 51823589
Ребята, на Дачиях (Соленза, Супернова), глушитель начинается от катализатора, как и у нас. А инструкция по замене отдельного элемента начинается так: болгаркой разрежьте трубу в этом месте... И отдельных каталожных номеров элементов тоже нет
Проблем обычно не возникает что-то заменить, когда адекватный сварщик и рынок рядом. На Солензе, к примеру, глушители горели за полгода, после кастрации ката. Вопрос решился установкой глушака из нержавейки. За гофру никогда даже не заморачивался - абы диаметры совпали.
Перечитав тему і зрозумів, що знайти "готовий" варіант гофри в "коробці" не вийде
Без зняття розмірів і поїздки на ринок взагалі ніяк?
Бо було б так добре замовити десь її ... отримати ... і поїхати оперативно замінити _________________ Fiat Fiorino 1.4 (2009) [ПРОДАНО] -> Hyundai Elantra 1.8 (2012) + VW Passat B7 2.0 TDI (2013)
evo
В Киеве можно поехать на любое "глушильное" СТО
От гаража, до Пингвина или, для особо привередливых и желающих получить супер топ выхлоп целиком, с гарантией на многие годы, к Саше Афанасьеву
Не поверите , так и есть , везут машинки до 150 тыс. Если вы разбираетесь в машинах , вы поймёте по ёё сосоянию где 150 проехала , а где 350 . Бывает конечно завозят и с большим пробегом .
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме