Возраст: 55 Знак зодиака: Зарегистрирован: 05.07.2008 Сообщения: 6219 Откуда: BEERобиджан
Добавлено: Вт Сен 27, 2016 10:09 Заголовок сообщения:
georgik
как-то я не удивлен)))тут в соседней ветке пару коллег друг-друга убеждали в полноправном безопасном владении-катании на таких тачанках..типа мол нихтонам низапритит..мы самисибе вполномправе..
ню-ню..интересная информация..понаблюдаем за "самсебе шерифами" _________________ mi vida loca- яіБаль))
Возраст: 42 Знак зодиака: Зарегистрирован: 22.11.2012 Сообщения: 330 Откуда: Рівне
Добавлено: Вт Сен 27, 2016 11:44 Заголовок сообщения:
Hattab
Ні, ні, ні. Все не так.
Останнє, що писав:
"Мое мнение - обе ущербные и не идеальные, обе "являются грубейшим нарушением законодательства", рекомендовать не буду точно никому из знакомых (не хочу разделять моральную ответственность), если возьмут, - расскажу чего бояться. Ваше мнение воспринял, не разделяю, но уважаю за осознанность, главное будьте на чеку. Мне кажется, если возьмутся всерьёз, то за все схемы сразу (на первенство мысли не претендую)."
Що повністю підтверджується цитатою від georgik
"На данный момент ДФС готовит списки всех ввезённых автомобилей в режиме ВВ и Т на 01.10.2016 начиная с 01.01.2007!!!"
Тобто і за схему тимчасового ввезення, і транзиту буде поганенько, тому що обидві однаково підпадають (як і інші, питання лише в доказуванні) під статтю 485 МКУ. Я лише переконував _Under`a, що схема транзиту не чим не ліпша за тимчасове ввезення (та мабуть робив це геть безталанно), а сприймалось чомусь так ніби я виступаю за останню, ще й не розуміючи можливої відповідальності.
Возраст: 31 Знак зодиака: Зарегистрирован: 20.09.2012 Сообщения: 1256 Откуда: Odesa region
Авто: Fiat Croma + Lancia Dedra SW + Ford Explorer Platinum
Добавлено: Вт Сен 27, 2016 20:16 Заголовок сообщения:
Влад МТ
ні в якому разі. 485 стаття не ш'ється на транзит ніяким боком, а якщо і ш'ється на дурачка, то дуже легко відбивається. ТВ нерезидентом і передача резиденту теж відбивається, але значно важче, хоча б тому, що є відповідна стаття, яка прямим текстом забороняє робити те, що роблять по схемі нерезидента і ТВ.
Возраст: 42 Знак зодиака: Зарегистрирован: 22.11.2012 Сообщения: 330 Откуда: Рівне
Добавлено: Вт Сен 27, 2016 21:23 Заголовок сообщения:
_Under,
то є марна суперечка. Стаття 485 МКУ передбачає відповідальність за ухилення від сплати митних платежів. Де-факто будь-яка схема є ні що інше як це саме ухилення, а отже, де-юре, виникає лише проблема доказування і все. Довести достатньо неважко, важливо - це наказ для відповідних органів до дій, та бажання конкретних виконавців. Юристи в цих органах не менш талановиті.
Наказ, якщо вищевикладене вірно, прозвучав. Залишилось бажання і пару місяців на вироблення, скажімо на 90 відсотків дієвої, тактики поведінки. Для держави 90 відсотків чудова цифра.
Возраст: 31 Знак зодиака: Зарегистрирован: 20.09.2012 Сообщения: 1256 Откуда: Odesa region
Добавлено: Вт Сен 27, 2016 21:32 Заголовок сообщения:
Влад МТ
наказ прозвучав в фб із вуст когось, хто, мовляв, має якийсь інсайд. Я теж можу начесати, що у мене ціла купа інсайдів і все-таке, залишиться лиш форсити цю інфу.
Щодо неважко довести я вже неодноразово казав, що практика судових рішень показує, що "транзитчик" майже 100% відіб'є пришиту 485, якщо правильно підготується і збере десяток-другий судових рішень(які йому навіть на тій же фірмі дадуть). Жодної конфіскованої машини(крім свавілля беркутів і крадених машин) і жодної пришитої 485 за всю практику стамбулко-транзитчиків.
Вірити чи ні - вирішувати вам. Я звик сперечатись лиш там, де хоч щось знаю, щось бачив своїми очима і торкався своїми руками.
Добавлено: Вт Сен 27, 2016 21:55 Заголовок сообщения:
_Under,
"Наказ, якщо вищевикладене вірно, прозвучав."- тобто не стверджував, що воно таки на 100 % є. Та рано чи пізно бути має, чому б не зараз!?
"Щодо неважко довести я вже неодноразово казав, що практика судових рішень показує, що "транзитчик" майже 100% відіб'є пришиту 485, якщо правильно підготується і збере десяток-другий судових рішень(які йому навіть на тій же фірмі дадуть)." - ніякого (або ж чисто опосередкований) впливу на конкретного суддю не матиме. "У нас не прецедентне право" - заявив моєму колишньому другові-адвокату якось суддя у подібній ситуації у кримінальній справі.
""транзитчик" майже 100% відіб'є пришиту 485" - дуже сміливе зауваження. Як би я працював на митниці і мені дали відповідне завдання, просто б часу не вистачало притягати до відповідальності за цією статтею. І більшість справ на оскарження у суді (без підмазування судді) були б виграні митницею. Судова практика на стороні населення тільки тому, що дії митників не кваліфіковані, і у судове засідання вони не з'являються.
Добавлено: Вт Сен 27, 2016 22:28 Заголовок сообщения:
Влад МТ
набридло, хай буде так. Я не берусь лізти в квантову фізику і бальні танці, бо нічого там не розумію. Дуже добра риса, до речі.
Всі мої слова грунтуються на особистому досвіді моїх дуже добрих знайомих, які вже більше п'яти років в цій "темі", а також на законах і всякого роду випадках.
Всілякі "чому б не зараз", "якби", "а якщо я був би" звучать як мінімум несерйозно. Багато судових рішень залежать від конкретного суду, в якому вони розглядаються. І там уже відіграють свою роль прецедентного права без ніяких грошей чи підмазування. Це - досвід, а не теорія і ляляля на форумі.
Але це знов із пустого в порожнє. Я вам про досвід і випадки, а ви мені про "якби". Так що хай кожен залишається при своїй думці, а нелюбителі корчів на іноземній реєстрації хай думають, що 485 будуть шити лише за думки про обхід розтаможки, як по Оруелу
Добавлено: Вт Сен 27, 2016 23:40 Заголовок сообщения:
Ви мені вибачте, але за весь час нашої розмови я бачив дуже мало досвіду і конкретики. Тільки згадки типу "знаючі люди" та транзит це ідеал, а наразі Ви все активніше чіпляєте ту кальку мені.
Хай всі минуть відповідальності у цій ситуації, я тільки за.
"набридло, хай буде так"
Добавлено: Вт Сен 27, 2016 23:59 Заголовок сообщения:
Влад МТ
який мені сенс питати номери, дати та імена фігурантів справ, якщо ви не мій і не його клієнт? Якщо взяти чисто на логіку.
Просто поговорити? От ми просто і говоримо. Я, наприклад, знаю(а якщо щось не знаю, то знаю, до кого звернутись, щоб 100% дізнатись), як вийти з тієї чи іншої ситуації, навіть по аналогії з сотнями таких же випадків. Тому і кажу, що 485, наприклад, не ш'ється по транзиту від слова "ніяк" і що всі грамотно оформлені судові позови виграються в обов'язковому порядку. Вірити чи ні - ваше діло. Знову ж таки, ви не мій і не його клієнт, тому щось досконально пояснювати чи сипати конкретикою ніхто не буде.
Добавлено: Ср Сен 28, 2016 00:38 Заголовок сообщения:
_Under
Просто копіпаст із тої теми: "_Under`y віртуальні поклони та щирі вибачення якщо хоч десь і якось спричинив негативні емоції. Архівтомився від цієї непотрібної особисто мені теми"
Возраст: 49 Знак зодиака: Зарегистрирован: 25.07.2008 Сообщения: 4501 Откуда: Киевские мы
Добавлено: Ср Сен 28, 2016 19:32 Заголовок сообщения:
georgik писал(а):
Sergej Krejmer з Oleg Nazarenko та ще 2.
8 год ·
Итак, как я и обещал, инсайд от знакомых из ДФС по поводу нерастаможенных автомобилей с иностранной регистрацией в Украине.
Письменного подтверждения не имею но слышал от Явдохи (х-ф Максим Перепелица)
Вы хоть загуглите кто источник _________________ Морква на городi, У саду бджола.
Жаба на болотi Крила розвела.
Хоче полетiти, Тихо каже "Ква!"
Але в небо взмити Hе дає Москва.
Фискалы уже начали патрулировать улицы вместе с полицией, чтобы ловить нерастаможенные авто
Нарушителям грозят штрафы от 170 до 17000 грн, плюс 300% неуплаченной суммы таможенных платежей
В Государственной Фискальной службе Украины подтвердили, что проводят совместные проверки вместе с полицейскими, чтобы обнаружить нерастаможенные автомобили. Об этом говорится в официальном ответе ГФС на запрос "Страны".
Так, в зависимости от превышения установленного срока транзитного перемещения статьей 470-й ТК Украины предусмотрены взыскания:
предупреждение или штраф в размере 170 грн. (превышение не более чем на 1 сутки);
штраф в размере 3400 грн. (превышение больше чем на 1 сутки, но не более чем на 10 суток). Но если человек в течение года уже привлекался за такое правонурашение, его ждет штраф в размере трехсот необлагаемых минимумов доходов граждан (5100 грн.);
штраф в размере 8500 грн. (превышение более чем на 10 суток).
В принципе, так оно и происходит "Ловят", через суд человек платит штраф, получает на руки все бумажки и ездит дальше.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме