Возраст: 48 Знак зодиака: Зарегистрирован: 02.01.2008 Сообщения: 404 Откуда: Закарпаття
Авто: Fiat Doblo Panorama 1.6Multijet Emotion bordo 2011р.в., Hyundai IX20 1.4 CRDI 2011 р.в, Fiat Scudo 1.9TDI 1996р.в.
Добавлено: Вт Дек 10, 2013 00:25 Заголовок сообщения: Як щось зняти або демонтувати на новому Добло (рекомендації)
Вирішив створити тему, в якій би власники нового Добло ділилися хитрощами, "підводними камнями" по демонтажу деяких компонентів або частин машини, так щоб було то легко зробити, і щоб нічого не зламати, можливо будуть і фотографії з рекомендаціями, "секретні" болти, та ін. У мене питання на початок теми, як зняти передній плафон світильника у нового Добло , так щоб нічого не зламати, де знаходяться фіксатори? Хочу дати там LED. Розібрався, як зняти середній світильник, підсвітку номера, не знаю як демонтувати світильник в багажному відсіку.
Последний раз редактировалось: scudo_diesel (Вт Дек 10, 2013 11:50), всего редактировалось 2 раз(а)
Nabla
Пробував зняти цілий світильник, але по інструкціїї з книжки не вдалося. Тоді вирішив так, як робив на Скудо. Тонкою викруткою рівно по-середині обережно відтянув від краю фіксатор "качелі", підважив, та обережно витянув на себе задню частину. Підсвітку номера досить легко зняти, на "розпашонках" викруткою з правої сторони зсувається світильник, потім тянеться назовні. Лампочки подібні, як в салоні.
Последний раз редактировалось: scudo_diesel (Вт Дек 10, 2013 11:35), всего редактировалось 1 раз
scudo_diesel
Если я в таком же духе опишу как снять генератор, ты будешь долго материться. Без фото с подробными пояснениями, всякими стрелочками и т.п. такое описание - это просто флуд. Описывать надо как для человека, впервые заглядывающего под капот Добло. Людям бывалым такая тема не нужна.
Попробуй еще раз. _________________ Where's the revolution? Come on, people! You're letting me down!
бортовик - http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=55031
borel1990
Я думаю сюди не варто писати, як знімати генератор, для цього потрібна ціла тема. А фотографіїї не проблема до того дати, можливо сьогодні дам. В цій темі я думаю краще писати загальні питання, наприклад як поміняти лампочку в протитуманному фонарі, як швидко зняти бампер, де знаходять болти, як зняти обшивку салона і тп. Але кого ця тема не цікавит, так не мусить нічого писати, у форумі для читання є багато інших тем. Я також писав багато описів про ремонт, але в розділі Скудо. Тут особливості ремонтів не писав,так авто з салону, та на гарантії. Але маленькі запитання- відповіді були б непогані.
scudo_diesel
Тогда тебе нужно заранее ограничить круг вопросов твоей темы. Из названия темы мне не было понятно, что о демонтаже генератора сюда лучше не писать. Думаю, лучше создавать темы тематические (вот такая тавтология!): "ремонт салона", "замена ламп освещения" и т.п. Иначе это будет вторая "Курилка". _________________ Where's the revolution? Come on, people! You're letting me down!
scudo_diesel
Возможно, ты их не уменьшил, а пробовал залить как есть из фотоаппарата, метра 3-4 на одно фото. Или в этот момент И-нет был загружен, или... _________________ Where's the revolution? Come on, people! You're letting me down!
scudo_diesel
Ну вот уже лучше! И, заметь, ты совершенно обошелся без "а теперь в ту дырочку вставьте такую загогулину и нажмите туда..." _________________ Where's the revolution? Come on, people! You're letting me down!
Заміна лампочки в середньому світильнику на Добло.
К сожалению, то что указано у вас на фото - это простите, как в том анекдоте - вы все сделали через выхлопную трубу...
У меня не nuovo, но конструкция светильника примерно одинакова. Так как вы снимаете - вы сколо поломаете маленькие выступы на стеклышке или пружинку и будете искать новый светильник. Снимать нужно вместе с рамкой, поддев по широкой стороне, тогда вынимается вместе с рамкой и доступ к лампочке сразу под металличекой пластинкой. Вся операция от силы занимает секунд 10-20.
Красным на фото указаны лапки, удерживаюшие рамку в потолке. Поддевать примерно между ними посредине.
diavard
Я згоден, що можливо зняти і так, але зразу "нормально" зняти світильник не вдалося, так вирішив зробити так, як знімав на Скудо. Я знімав стільки раз на Скудо, і ніколи не поламав, так що не боюся і цей поламати, якщо робити все обережно.
Ти краще напиши, як знімати передній світильник, він вроді би схожий як на старому Добло.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме