Возраст: 40 Знак зодиака: Зарегистрирован: 28.10.2014 Сообщения: 76 Откуда: Тернопіль
Добавлено: Ср Июн 10, 2015 23:35 Заголовок сообщения: встановити Air bag пасажира
Планую замінити передні сидіння (нормальне і трансформер) на два повноцінні, є варіант з подушками безпеки. Також вже б доставити подушку пасажира. Які труднощі можуть бути, якщо авто було вантажним із однією водійською подушкою?
Возраст: 33 Знак зодиака: Зарегистрирован: 15.12.2014 Сообщения: 18 Откуда: Львів
Добавлено: Чт Июн 11, 2015 15:53 Заголовок сообщения: Re: встановити Air bag пасажира
Begemotuk писал(а):
Планую замінити передні сидіння (нормальне і трансформер) на два повноцінні, є варіант з подушками безпеки. Також вже б доставити подушку пасажира. Які труднощі можуть бути, якщо авто було вантажним із однією водійською подушкою?
я міняв у себе сидіння передні, проте у моїх не було взагалі подушок, зараз поставив від фіат 500л з подушками, ще не підключені, але коли коли я зняв пластик між сидіннями то побачив там блок абс тільки на два шлейфи (я так розумію то на дві подушки, хоча в мене тільки одна водійська)
https://www.drive2.ru/l/6822502/ https://www.drive2.ru/l/6490544/
Возраст: 40 Знак зодиака: Зарегистрирован: 28.10.2014 Сообщения: 76 Откуда: Тернопіль
Добавлено: Чт Июн 11, 2015 17:57 Заголовок сообщения: Re: встановити Air bag пасажира
зараз поставив від фіат 500л з подушками, ще не підключені, але коли коли я зняв пластик між сидіннями то побачив там блок абс тільки на два шлейфи ....як плануєте підключати ті що в сидіннях? Якщо точно є два шлейфи то можна встановити і пасажирську..правда не знач чи тоді не прийдеться міняти панель
Возраст: 33 Знак зодиака: Зарегистрирован: 15.12.2014 Сообщения: 18 Откуда: Львів
Добавлено: Чт Июн 11, 2015 21:45 Заголовок сообщения: Re: встановити Air bag пасажира
Begemotuk писал(а):
зараз поставив від фіат 500л з подушками, ще не підключені, але коли коли я зняв пластик між сидіннями то побачив там блок абс тільки на два шлейфи ....як плануєте підключати ті що в сидіннях? Якщо точно є два шлейфи то можна встановити і пасажирську..правда не знач чи тоді не прийдеться міняти панель
я ще чесно не знаю, бо не їздив до електриків, дізнаюся відпишуся
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме