Мені легше заплатити людині, яка з тим працює.
Проблема в тому, що я не майстер і щоб мені це самому зробити потрібно декілька годин часу, гараж, інструмент і я навіть уявлення не маю де ті троси йдуть і як до них добратися...
Звик робити свою роботу
Шось я думаю, що тою фігньою ніхто не захоче бабратись, власне і через те що незможуть гарантувати якість результату. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Прошлої зими була у мене така проблемка. Поїхав на Формула 2000 що на Левандівці, там у них ще є сервіс. Майстер Павло порішав за пів години і більше не замерзає.
Знайшов я все таки майстра, який взявся за мою проблему. Про результат роботи судити ще важко, адже морозу з того часу ще не було. Відпишусь про якість ремонтних робіт пізніше. _________________ Дуже легко перевірити чи не закінчена Ваша місія на Землі,-якщо Ви ще живі, вона продовжується...
Давай зразу координати в студію, і відгук звичайно.
Може ще комусь в пригоді стане. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Координати не хочу давати, поки не буду бачити результат. Тому кажу, що чекаю на морози, а потім відгуки про роботу, майстра, резулльтат і координати відповідно . _________________ Дуже легко перевірити чи не закінчена Ваша місія на Землі,-якщо Ви ще живі, вона продовжується...
Мороз -4. вночі мабуть було більше. Коробка без жодних проблем.
Координати майстра: Роман - (О-6-7)-676-61-78 (район протезного заводу (Левандівка) _________________ Дуже легко перевірити чи не закінчена Ваша місія на Землі,-якщо Ви ще живі, вона продовжується...
Ходова, заміна масла-фільтрів, дрібні поломки (ручки, крутілки, пічка і т.д.). Кулібін _________________ Дуже легко перевірити чи не закінчена Ваша місія на Землі,-якщо Ви ще живі, вона продовжується...
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме