Добавлено: Чт Сен 22, 2011 10:06 Заголовок сообщения:
Нічого видатного вона не вміє - грає CDDA, мр3 не підтримує, має гпс, але не для нашого краю, радіво також є, займає багато місця на панелі, кажуть що ще вміє звонити, правда лише по Еуропі Шкоди ніякої не приносить, так само як і користі - ставити таку для себе нема сенсу ,якщо звісно, вона не була в авто відразу, краще 1DIN хорошу голову, або зробити кришку під нормальну 2DIN. Благо Діабло гарно підходить для організації хорошої музики _________________ Йожег сцуко лічнасть!
Добавлено: Чт Сен 22, 2011 10:29 Заголовок сообщения:
_Dima_ писал(а):
уже стоит.хочу колонок добавить и думаю что с ней придумать...
Якщо особливих вимог до музики не ставиш, то її з головою вистачить Сміло впихай колонки в штатні місця і буде тобі щастя. В даному випадку дорогих колонок ставити не потрібно, не будуть вони грати на всі потрачені гроші
Якщо ж цього не достатньо, і хочеться музики по-серйозніше - то це вже зовсім інша історія, в якій нема місця штатній магнітолі _________________ Йожег сцуко лічнасть!
Добавлено: Чт Сен 22, 2011 12:12 Заголовок сообщения:
_Dima_ писал(а):
хотелось бы 8 динамиков и саб)))интересно потянет ета голова...и какой усилок нада?
Йа фшокє
1) Не потяне!!!!!
2) Навіщо стільки динаміків???
3) На 8 динаміків і саба треба мінімум 3 усілка - один на саб, і два мінімум 4-х канальних! Треба додатковий акумулятор, щоб живити все це діло, купу міжблочників і проводки. А грати все це всеодно не буде так як ти хочеш
4) Така схема, ІМХО, брєд Ззаду ставиш саб, спереду 2-х або 3-х полосний фронт і все В багажнику динаміки не нада, якшо буде саб, і на задніх пасажирів забий - такої якості, як спереду, ти всеодно не доб'єшся, буде лише буц буц і постійні прохання з криками зробити музику тихіше _________________ Йожег сцуко лічнасть!
Добавлено: Чт Сен 22, 2011 12:36 Заголовок сообщения:
_Dima_ писал(а):
4 динамика уже стоят два в передных картах и два в торпеде,
их реально мало...вот и хочуьезней чтото посерезней
По серйозніше в якому плані? В плані щоб гамселило чим голосніше, чи мелодично грало і приносило задоволення від прослуховування музики? _________________ Йожег сцуко лічнасть!
Возраст: 34 Знак зодиака: Зарегистрирован: 01.04.2009 Сообщения: 1050 Откуда: Луцк
Добавлено: Чт Сен 22, 2011 12:44 Заголовок сообщения:
_Dima_
Что то серьезное и штатная магнитола это утопия!
Меняешь голову, берешь хороший мощный 4х канальник, пускаешь на 2 канла 2х или 3х компонентный фронт, предварительно сделав добротные подиумы под них, и остальные два канала на сабвуфер.
Либо оставляешь все как есть и не напрягаешься. _________________ Fiat Uno --> BMW 3 Series
Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 08.04.2008 Сообщения: 8778 Откуда: Крим, Україна
Добавлено: Чт Сен 22, 2011 13:03 Заголовок сообщения:
_Dima_ писал(а):
4 динамика уже стоят два в передных картах и два в торпеде,
их реально мало...вот и хочуьезней чтото посерезней
я почти уверен что проблема в установке и в шумке _________________ Она не любила оральный секс, но каждый раз молча проглатывала обиду... , Порядочные девушки знают что "невротик" пишется слитно, Я не езжу на Селении 216.000 из них 200.000 на газу - что не так?
Добавлено: Чт Сен 22, 2011 13:26 Заголовок сообщения:
_Dima_ писал(а):
Йожег а сам как думаешь?
Немаю ні малійшої здогадки! Від такої кількості динамікив якість звучаня точно не покращиться, хіба кричально-бахальний рівень підвищиться
Особисто я вже давн озробив вибір http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=24578
_Dima_ писал(а):
в установке чего?шумки кстати еще нет...)
У встановленні динаміків у неправильні місця Шумка багато що міняє _________________ Йожег сцуко лічнасть!
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме