Мені жаль цих тудяг- тисяча порушників за день на 4-х авто! Коли вони піт витирали, пісяли-какали? _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Цікава арифметика виходить.
При 8-ми годинному робочому дні ці бідаки оформляли одне авто за 1 цілу 92 сотих хвилини... реально пісяли-какали в памперси))) _________________ Любов, гармонія, подвиг...
От ви приколісти.... В Києві 50 кмгод ніхто не їздіть. Може тіка в корках менша швидкість. Тому такий резальт навіть мілкуватий, як на мене. _________________
всі їздять 70) _________________ Альфа-газ, м.Київ, вул. Газопровідна, 9
Продаж гбо та автозапчастин
Доставка автозапчастин з Польши в Київ "під двері"
Розборка Palio Marea Bravo Doblo Tipo Tempra
050-315*56-65
А +20 км/г ніхто не відмінив, навіть для столиці.
Корок- бездумний машинний переклад нормального слова затор, і такого добра в сучасному новоязі у нас багато... _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Ніт, брехня. Бо я їду 70 і мене обганяють.
В Києві дві категорії водятлів: 30 ї під 100. Дуже важко пересуватися. _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме