Мені жаль цих тудяг- тисяча порушників за день на 4-х авто! Коли вони піт витирали, пісяли-какали? _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Цікава арифметика виходить.
При 8-ми годинному робочому дні ці бідаки оформляли одне авто за 1 цілу 92 сотих хвилини... реально пісяли-какали в памперси))) _________________ Любов, гармонія, подвиг...
От ви приколісти.... В Києві 50 кмгод ніхто не їздіть. Може тіка в корках менша швидкість. Тому такий резальт навіть мілкуватий, як на мене. _________________
всі їздять 70) _________________ Альфа-газ, м.Київ, вул. Газопровідна, 9
Продаж гбо та автозапчастин
Доставка автозапчастин з Польши в Київ "під двері"
Розборка Palio Marea Bravo Doblo Tipo Tempra
050-315*56-65
А +20 км/г ніхто не відмінив, навіть для столиці.
Корок- бездумний машинний переклад нормального слова затор, і такого добра в сучасному новоязі у нас багато... _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Ніт, брехня. Бо я їду 70 і мене обганяють.
В Києві дві категорії водятлів: 30 ї під 100. Дуже важко пересуватися. _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Так то- Росія, там Путін дер Тсар всея белыя и проч. и проч..., а у героя-літуна собаки дитину загризли...
_________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме