меня ответ официалов так разозлил что я полез курочить машину... разбираться в данной системе.
в итоге еще нашел gps логгер и антенну.... которую дополнительно установили.... теперь пообщаюсь с итшниками как это запустить все... _________________ fiorino на drive2.ru
http://www.drive2.ru/cars/fiat/fiorino/fiorino_iii/wolf-gaz21/
Рытье по теме показало что в моем случае скорей всего система не работает именно по той причине что нет всего комплекта- то есть монитора навигации.
Так что ждем конца июля когда из штатов приедет навигация томтом2.
Хотя с другой стороны просмотр фото в инете показал что везде с штатным блютузом идут магнитолы бош с мп3....
( у меня без)
в моєму QUBOrino також є си-ма Blue & Me і штатна магнітола BLAUPUNKT з МП3, штука дуже зручна, працює просто,на початку потрібно провести спарування з пристойом(мобіла)затримка двох кнопок на панелі,далі на мобілі запрошує код спарування(по замовч. 1234) опісля при включанні замка запалення, проводиться автоматичне спрарування з мобілкою(правда на мобілці має бути постійно ввімкнений блютуз)відповідаєш і збиваєш дзвінок тими ж клавішами на панелі
коллега привіз з польщі такий же, правда в нього він заблокований, запрошує код, і тут питання де той грьобаний код, у мене є сервісна книга, і ще куча усіляких бумажок, а кода я так і ненайшов, чи хто зна де шукати код, і чи можна його змінити, коли магнітола в роботі, в смислі ще незаблокована
Підозрюю що код замінити не можливо. А от взнати код якщо магнітола штатна можуть допомогти в офіційному сервісі по ВІН коду авто. Якщо магнітола куплена окремо від авто і немає картки з кодом, то щось мені підказує що це може бути досить дороге задоволення. _________________ Fiat forever !!!
на разі магнітола висвітлює помилку, памятаю приганяли мені Пасата 4 так в нього така ж хрень, не було пароля, почали вводити різні комбінації, на третій його заблокувало, і десь за годин 12 він знову запропунував ввести код, тоді код так і не підібрали прийшлось вести Пантелемону Електроничу, обійшлось в 50 паперів, на той час можна було хапанути непоганого панаса. А наразі чекаєм коли знову розблокується _________________ Україна Єдина!Путін хуйло!
Приехала ко мне недостающая часть системы блю энд ми- а именно навигатор с док станцией.
исходя из того что я понял за 15 минут юзанья
1 Магнитола у меня таки стоит не родная- нужна блаупункт с мп3
2 Карты нужно будет устанавливать Украины дополнительно- естьтолько штаты
3 русский язык есть
4 сам навигатор в режиме хэндсфри достаточноне не плохо работает- оба своих телефона подключил на ходу уже попробовал-связь нормальная
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме