|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
 |
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Котопотам Италомафиози

Возраст: 44 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 11.12.2015 Сообщения: 653 Откуда: UA, Київ
|
Добавлено: Вс Дек 15, 2019 17:06 Заголовок сообщения: |
|
|
Коли немає бензину щоб завести машину на газу треба затиснути кнопку газу і заводити авто.
Єдине що це аварійний випадок бо обмерзає редуктор.
Можна полити редуктор окропом потім заводити. _________________
 |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Божко Дима Amico

Возраст: 58 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 22.10.2019 Сообщения: 33 Откуда: Днепровская обл.
|
Добавлено: Пн Дек 16, 2019 18:29 Заголовок сообщения: |
|
|
Пробували так завести-не получилось,спробую ще раз.Можливо комусь буде в нагоді. Після "розкоксовки" мотора ,заміни свічок помітив незабаром, що мотор працюе з провалами в режимах:1. зальмування двигуном з 3-х т. об. до 1-1,5 т. об і подальшим додаванням газу автівка розганялась ривками.2. при намаганні рухатись в "натяг" з 1-1,2т. об та сама картина.Такі симптоми тільки на газу. Заїхали до майстрів з "Лідер -газ".Вислухавши про симптоми Андрій(власник підприемства) запитав чи давно мінялися свічки? Коли почув, що недавно спитав які- "денсо".Каже якщо серия ТТ то справа в них-дешеві і поганопрацюють на них.Розказав, що при заміні свічок у нових замірив зазор що видався мені завеликий, фактично 1мм, Андрій порадив замінити свічки і виставити зазорв 0,80-0,85.Також ,попутно, доповів лекцію про те,що пропано-повітряна суміш більш дієлектрична них бензо-повітряна і важче підпалюеться,тобто система іскроутварювання мае менший запас(надлишок єнергии) для запалювання,працює з більшим навантаженням.Зазор в 1мм. між єлектродами мене здивував і я запитав про це у продавця свічок, на що мені відповів,що ніколи не зменшували зазора ,ставили який був.Який потрібен в "мануалі" не знайшов, тільки марки свічок(авт. продававсь як бензиновий).При їхавши додому заходивсь біля свічок:марка "denso"16kp11u,колір торца різьби і єлектродів сірий, тоненький(пробіг декілька сотенкм.) зменшив зазор до рекомендованого(думаю в межах 0,7- 0,85мм) і отримав позитивний результат-мотор працював як і на бензині.На майбутне придбав єнгельсовськи "стандарт" LPG 2 що вдвічі дешевші від денсо, спробую,без побоювань, що ними можна вивести з ладу мотор. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
olegshuter Италолюбитель

Возраст: 48 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 27.11.2018 Сообщения: 91 Откуда: Бровари
|
Добавлено: Пн Апр 13, 2020 18:53 Заголовок сообщения: |
|
|
Божко Дима писал(а): | Після "розкоксовки" мотора ,заміни свічок ..."денсо".Каже якщо серия ТТ то справа в них-дешеві і поганопрацюють на них. |
Не факт.
Я когда катался на Сенсе, то последние 5 лет ставил исключительно Денсо ТТ. Просто не надо жадничать - я менял свечи каждые 60 - 70 тык. У меня со свечами проблем не было. _________________ Зануда |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Котопотам Италомафиози

Возраст: 44 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 11.12.2015 Сообщения: 653 Откуда: UA, Київ
|
Добавлено: Пн Апр 13, 2020 19:17 Заголовок сообщения: |
|
|
Денсо самый конченные свечи
Выброшенные деньги. Имхо. _________________
 |
|
Вернуться к началу |
|
 |
manhunt Италомафиози

Возраст: 39 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 30.10.2019 Сообщения: 644 Откуда: ЄС
|
Добавлено: Пн Апр 13, 2020 22:03 Заголовок сообщения: |
|
|
Котопотам писал(а): | Денсо самый конченные свечи
Выброшенные деньги. Имхо. |
я на НЖК, але у нас на ринку просто ще дуже багато підробок... тому не думаю що 100% оригінальні Денсо погані, інша справа - де їх купити. _________________ FIAT - Fix It Again Tomorrow.
Хотьпаржом. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|