Сайт Українського клуба фанів FIAT Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT

ФотогалереяФотогалерея   FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 

Снятие головы Scudo 2.0JTD
На страницу Пред.  1, 2

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT -> Мінівени, мікроавтобуси (FIAT Scudo, FIAT Ducato, FIAT Ulysse)
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
Freedom
Италоманьячище

Италоманьячище

Знак зодиака: Водолей

СообщениеДобавлено: Пн Янв 14, 2013 16:08    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Aryll
є покупці які бігають і вибирають авто за коліром і магнітофоном в салоні, і бажано ціна на 1000-2000 дешевша, від реально нормального авто, а все решта вони не бачать,.... таких на авторинку повно і зразу видно. нормальна машина коштує реальних грошей, їх і за кордоном мало і там теж вартують бо ніхто гарної машини за копійки не продасть...

знайомий сам приганяв пару місяців тому з німечини машину Експерта 2005 р. 2,0 ХДІ, так йому там родич знайшов машину грузовика, реально я такої ще небачив ні на одному базарі: всі стьокла рідні, всі колеса одної дати 2005 року Мішелін, дисики одної дати, кузов рівненький, заводський АКБ, сервісна і пробіг 90 тис км... педальки як нові, салон не затертий, сідіня без плям і протертостей і проломлень....
і вийшла вона йому тут на нього 9500 у.о.,... а якби це приганяв хтось інший то не менше 10500
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
anatolii
Италомафиози

Италомафиози

Знак зодиака: Близнецы

СообщениеДобавлено: Пн Янв 14, 2013 17:02    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Коли я шукав машину то дивився за такими критеріями: Щоб не була бита ( легенький підкрас не рахую), не утоплиник і щоб грали документи. Все решта ремонтується. Я бачив що мотор довго не побігає. Так і вийшло - відбігав 1 рік. Об`їздив пів України, надивився на "свіжаки на яких дідо до магазину їздив" Very Happy Натрапив в інтернеті на цю машину і купив її. Зараз зовсім не жалію. Так як я вже писав вище , в мене швагро займається ремонтом машин і дуже вже давно і головне якісно. Тож на роботі я зекономив повністю. А це не малі гроші як до такої моделі, думаю знаєте про шо я говорю. По ходовій в мене все на 5+, за два роки нічого не міняв окрім розхідників( тормозні колодки передні) і трос сцеплення, і пильники шрусів,і все більше нічого. Хотів було продати і купити в новій морді десь так 08 -10 років, але прочитавши відгуки про цю модель - щось перехотілось. В мене 2005 рік, напевно попередній власник а може ще і за кордоном їй дали жару і вгробили поршневу.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail
EVGEN78
Италофан

Италофан

Знак зодиака: Стрелец

СообщениеДобавлено: Пн Янв 14, 2013 18:11    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Freedom писал(а):
Aryll
є покупці які бігають і вибирають авто за коліром і магнітофоном в салоні, і бажано ціна на 1000-2000 дешевша, від реально нормального авто, а все решта вони не бачать,.... таких на авторинку повно і зразу видно. нормальна машина коштує реальних грошей, їх і за кордоном мало і там теж вартують бо ніхто гарної машини за копійки не продасть...

знайомий сам приганяв пару місяців тому з німечини машину Експерта 2005 р. 2,0 ХДІ, так йому там родич знайшов машину грузовика, реально я такої ще небачив ні на одному базарі: всі стьокла рідні, всі колеса одної дати 2005 року Мішелін, дисики одної дати, кузов рівненький, заводський АКБ, сервісна і пробіг 90 тис км... педальки як нові, салон не затертий, сідіня без плям і протертостей і проломлень....
і вийшла вона йому тут на нього 9500 у.о.,... а якби це приганяв хтось інший то не менше 10500
plus plus plus
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail
Aryll
Италоманьяк

Италоманьяк

Знак зодиака: Стрелец

СообщениеДобавлено: Пн Янв 14, 2013 22:05    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Ясно! Я тепер свою буду розчісувати аж поки не появляться в нас нові Тойоти Про Айс (копія наших з 2007) може під Іпонською маркою буде менше косяків Wink !
Freedom
Италоманьячище

Италоманьячище

Знак зодиака: Водолей

СообщениеДобавлено: Пн Янв 14, 2013 23:11    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Aryll
а чим вона ліпша буде від теперішніх аналогів (хіба дитячі болячки перших років заберуть)?
Mag12360
Италолюбитель

Италолюбитель

Знак зодиака: Близнецы

СообщениеДобавлено: Чт Янв 17, 2013 22:00    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

У всьому підтримую Анатолія. Міняв прокладку під головою на своєму авто(1.9D), вроді нічого складного, але болти, які тримають голову, треба закручувати руками(без труби, довгим воротком) на синю (з силою 16кг), бо більше руками не зажмеш, і за два підходи, бо це дизель. На 2.0 трішки складніше, бо різних датчиків більше, і інших прибамбасів, а голова та сама. Бажано перед зняттям клем з аккумулятора витягати ключ з з/з, бо при запуску, при знову надітих клемах, може видати якусь помилку. Це стосується в основному тих авто на яких більш потужний комп стоїть.
teofil
Италомафиози

Италомафиози

Знак зодиака: Овен

СообщениеДобавлено: Пт Янв 18, 2013 00:49    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Aryll писал(а):
Ясно! Я тепер свою буду розчісувати аж поки не появляться в нас нові Тойоти Про Айс (копія наших з 2007) може під Іпонською маркою буде менше косяків Wink !

Як кажуть франеки "МОЖЕ єст широке і глембоке" - "море є широке і глибоке". Іпонську якість будуть забезпечувати китайці-нелегали на заводі на півночі Франції однако. Yahoo!
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT -> Мінівени, мікроавтобуси (FIAT Scudo, FIAT Ducato, FIAT Ulysse) Часовой пояс: GMT + 3
На страницу Пред.  1, 2
Страница 2 из 2

Перейти: