|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
 |
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Freedom Италоманьячище

Возраст: 41 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 21.07.2012 Сообщения: 1613 Откуда: Тернопіль
|
Добавлено: Пн Янв 14, 2013 16:08 Заголовок сообщения: |
|
|
Aryll
є покупці які бігають і вибирають авто за коліром і магнітофоном в салоні, і бажано ціна на 1000-2000 дешевша, від реально нормального авто, а все решта вони не бачать,.... таких на авторинку повно і зразу видно. нормальна машина коштує реальних грошей, їх і за кордоном мало і там теж вартують бо ніхто гарної машини за копійки не продасть...
знайомий сам приганяв пару місяців тому з німечини машину Експерта 2005 р. 2,0 ХДІ, так йому там родич знайшов машину грузовика, реально я такої ще небачив ні на одному базарі: всі стьокла рідні, всі колеса одної дати 2005 року Мішелін, дисики одної дати, кузов рівненький, заводський АКБ, сервісна і пробіг 90 тис км... педальки як нові, салон не затертий, сідіня без плям і протертостей і проломлень....
і вийшла вона йому тут на нього 9500 у.о.,... а якби це приганяв хтось інший то не менше 10500 |
|
Вернуться к началу |
|
 |
anatolii Италомафиози

Возраст: 47 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 16.02.2011 Сообщения: 575 Откуда: Тернопіль
|
Добавлено: Пн Янв 14, 2013 17:02 Заголовок сообщения: |
|
|
Коли я шукав машину то дивився за такими критеріями: Щоб не була бита ( легенький підкрас не рахую), не утоплиник і щоб грали документи. Все решта ремонтується. Я бачив що мотор довго не побігає. Так і вийшло - відбігав 1 рік. Об`їздив пів України, надивився на "свіжаки на яких дідо до магазину їздив" Натрапив в інтернеті на цю машину і купив її. Зараз зовсім не жалію. Так як я вже писав вище , в мене швагро займається ремонтом машин і дуже вже давно і головне якісно. Тож на роботі я зекономив повністю. А це не малі гроші як до такої моделі, думаю знаєте про шо я говорю. По ходовій в мене все на 5+, за два роки нічого не міняв окрім розхідників( тормозні колодки передні) і трос сцеплення, і пильники шрусів,і все більше нічого. Хотів було продати і купити в новій морді десь так 08 -10 років, але прочитавши відгуки про цю модель - щось перехотілось. В мене 2005 рік, напевно попередній власник а може ще і за кордоном їй дали жару і вгробили поршневу. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
EVGEN78 Италофан

Возраст: 46 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 15.07.2011 Сообщения: 328 Откуда: Рівне
|
Добавлено: Пн Янв 14, 2013 18:11 Заголовок сообщения: |
|
|
Freedom писал(а): | Aryll
є покупці які бігають і вибирають авто за коліром і магнітофоном в салоні, і бажано ціна на 1000-2000 дешевша, від реально нормального авто, а все решта вони не бачать,.... таких на авторинку повно і зразу видно. нормальна машина коштує реальних грошей, їх і за кордоном мало і там теж вартують бо ніхто гарної машини за копійки не продасть...
знайомий сам приганяв пару місяців тому з німечини машину Експерта 2005 р. 2,0 ХДІ, так йому там родич знайшов машину грузовика, реально я такої ще небачив ні на одному базарі: всі стьокла рідні, всі колеса одної дати 2005 року Мішелін, дисики одної дати, кузов рівненький, заводський АКБ, сервісна і пробіг 90 тис км... педальки як нові, салон не затертий, сідіня без плям і протертостей і проломлень....
і вийшла вона йому тут на нього 9500 у.о.,... а якби це приганяв хтось інший то не менше 10500 |  |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Aryll Италоманьяк

Возраст: 53 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 26.05.2010 Сообщения: 460 Откуда: Хмельницкая обл.г.Городок
|
Добавлено: Пн Янв 14, 2013 22:05 Заголовок сообщения: |
|
|
Ясно! Я тепер свою буду розчісувати аж поки не появляться в нас нові Тойоти Про Айс (копія наших з 2007) може під Іпонською маркою буде менше косяків ! |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Freedom Италоманьячище

Возраст: 41 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 21.07.2012 Сообщения: 1613 Откуда: Тернопіль
|
Добавлено: Пн Янв 14, 2013 23:11 Заголовок сообщения: |
|
|
Aryll
а чим вона ліпша буде від теперішніх аналогів (хіба дитячі болячки перших років заберуть)? |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Mag12360 Италолюбитель

Возраст: 52 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 22.10.2011 Сообщения: 63 Откуда: Украина, Старкон
|
Добавлено: Чт Янв 17, 2013 22:00 Заголовок сообщения: |
|
|
У всьому підтримую Анатолія. Міняв прокладку під головою на своєму авто(1.9D), вроді нічого складного, але болти, які тримають голову, треба закручувати руками(без труби, довгим воротком) на синю (з силою 16кг), бо більше руками не зажмеш, і за два підходи, бо це дизель. На 2.0 трішки складніше, бо різних датчиків більше, і інших прибамбасів, а голова та сама. Бажано перед зняттям клем з аккумулятора витягати ключ з з/з, бо при запуску, при знову надітих клемах, може видати якусь помилку. Це стосується в основному тих авто на яких більш потужний комп стоїть. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
teofil Италомафиози

Возраст: 55 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 31.12.2011 Сообщения: 596 Откуда: Львів
|
Добавлено: Пт Янв 18, 2013 00:49 Заголовок сообщения: |
|
|
Aryll писал(а): | Ясно! Я тепер свою буду розчісувати аж поки не появляться в нас нові Тойоти Про Айс (копія наших з 2007) може під Іпонською маркою буде менше косяків ! |
Як кажуть франеки "МОЖЕ єст широке і глембоке" - "море є широке і глибоке". Іпонську якість будуть забезпечувати китайці-нелегали на заводі на півночі Франції однако.  |
|
Вернуться к началу |
|
 |
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|