Возраст: 39 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.12.2012 Сообщения: 146 Откуда: Львів
Добавлено: Вт Май 26, 2015 18:58 Заголовок сообщения:
Машина була загнана на СТО в суботу, відповідно огляд робився не при мені, тобто в понеділок зранку. Майстер подзвонив мені по телефону і сказав діагноз. З чого взялося, що в нас "телефонні майстера"?!!!
Якоїсь інформації, як довго бігають перебрані 1.3 не почув, а вот про поганого майстра - багато інфи _________________ Дороги насправді не ремонтують, а лише переміщають дорожні ями, щоб водієві було їх важче запам'ятати!
Добавлено: Вт Май 26, 2015 19:58 Заголовок сообщения:
Tayvar
Если не плохо переберут, то почему ему не бегать _________________ СТО Fiat: пн-птн с 9.30 до 18.00, суб с 9.30 до 15.00. Оригинальные запчасти.
0661694095, 0639989129 (viber) 9.00 - 18.00
http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=38938&start=0
Чо с ним делали? _________________ Давите пешеходов. Они должны усвоить, что раз они не платят дорожный налог, то не имеют права шляться по тому, что им не принадлежит.
(ц) Дж. Кларксон.
Zanski's Garage O6ЗЗЧIOI8I
Вот нравятся мне такие автоводы- на описание проблемы- куча букв, на отчет по сделанному- два десятка. _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Шліфовка головки 800 грн. Запчастини 5 тис. Робота 4 тис. Клапана не погнуло. Поламало рокера. Цепка не розтягнулася, а порвалася. Поставили комплект RUVILLE. В 5 тис входить фільтра, масло. Залипший лівосторонній болт відкритили з першого разу. Звернувся туди б раніше, на ті гроші би пив пиво.
зараз маю поміняти ремінь генератора, бо є маленькі надриви і планую поміняти зчеплення, бо педаль тупа. _________________ Дороги насправді не ремонтують, а лише переміщають дорожні ями, щоб водієві було їх важче запам'ятати!
Вот нравятся мне такие автоводы- на описание проблемы- куча букв, на отчет по сделанному- два десятка.
Тут проблема знайти час на форум _________________ Дороги насправді не ремонтують, а лише переміщають дорожні ями, щоб водієві було їх важче запам'ятати!
вижимається туго і вертається туго + вже скрипить трос. Я не спеціаліст по щепленню, але казали, що коли вже так туго вижимається, треба міняти. _________________ Дороги насправді не ремонтують, а лише переміщають дорожні ями, щоб водієві було їх важче запам'ятати!
вижимається туго і вертається туго + вже скрипить трос. Я не спеціаліст по щепленню, але казали, що коли вже так туго вижимається, треба міняти.
Тікай від майстрів, що сказали що в тебе трос. Гідравліка в тебе _________________ СТО Fiat: пн-птн с 9.30 до 18.00, суб с 9.30 до 15.00. Оригинальные запчасти.
0661694095, 0639989129 (viber) 9.00 - 18.00
http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=38938&start=0
вижимається туго і вертається туго + вже скрипить трос. Я не спеціаліст по щепленню, але казали, що коли вже так туго вижимається, треба міняти.
Тікай від майстрів, що сказали що в тебе трос. Гідравліка в тебе
Дякую що підказали. До того була девятка, так одного разу трос лопнув!
Є сенс міняти щеплення, коли педаль туго вижимається чи ні? Щоб в лишнє бабло не попавдати? Робота 500 грн + комплект Валєо 2400? _________________ Дороги насправді не ремонтують, а лише переміщають дорожні ями, щоб водієві було їх важче запам'ятати!
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме