угу.. я так і бачу, як його хтось заставив валити 100+ км по говнодорозі і на повороті він просто не ввійшов в нього. ну а тепер розкажіть, як таке можна розрахувати і підстроїти...
І підставити молоковоз з 2-ма пассажирами і повними балонами газу(на відео з місця ДТП видно як спускають газ).
Таких людей завжди шкода, якби було більше подібних людей, жити , явно, було б приемніше. _________________ Ми всі однакові давно
Вам зрозуміти не дано
Що схід і захід за одно
Дайте пожити спокійно
Мама Кузьми "Скрябіна", який трагічно загинув у ДТП, звернулася до преси і попросила не спекулювати на темі смерті музиканта.
За словами Ольги Михайлівни дівчина, яка була в той момент разом з Кузьмою в машині, дала свідчення. З них стає зрозумілим, що смерть Кузьми є страшною випадковістю, передає "Львівська Хвиля".
"Не було ніякої підстави, було чисте ДТП... Мені вже все доклали, є свідок, є людина, яка їхала з ним в машині. Поговорили з нею. На середині дороги був лід. Все було наче сухо, та посередині дороги була льодова брила. І він на неї попав", - поділилася Ольга Михайлівна.
Вона наголосила, що її сина ніхто не вбивав і попросила українців "відпустити" Кузьму
"Не було ніякого вбивства! Мого сина ніхто не вбивав! Заспокойтеся! Я вам всім дуже дякую! Усім дякую, хто був зі мною в цей тяжкий час! Та нехай його душа спокійно спочиває", - сказала мама музиканта.
Нагадаємо, сьогодні під час заупокійної літургії на 9 днів по Кузьмі, його мамі стало зле. _________________
T-Rex
а как же заговор, проплаченый америкосами? _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
CreAtoR
Чекай-чекай, зараз альтернатівно відящіє свіжого гімна накопають, і всьо буде.... _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Возраст: 34 Знак зодиака: Зарегистрирован: 12.08.2007 Сообщения: 5104 Откуда: Київ (Святошино)
Добавлено: Пт Мар 20, 2015 12:18 Заголовок сообщения:
https://www.youtube.com/watch?v=gMJMojAwil4
Скрябин. Постскриптум - Документальный фильм канала ICTV _________________ Ми всі однакові давно
Вам зрозуміти не дано
Що схід і захід за одно
Дайте пожити спокійно
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме