Добавлено: Вс Фев 22, 2015 22:28 Заголовок сообщения: зламали серцевини всіх замків - що робити?
В мене якісь придурки зламали повністю замки у машині. Всі. Не залізли , але мав клопіт з відкриванням, й тепер треба вирішувати з замками. Наскільки я знаю ключ прошитий до ECU тож купити ключа з замками недостатньо буде. Які є ідеї окрім 2 ключиків? Може є процедура прописки ключів? Я поки такого софта не бачив. Чи можливо відновити підж мій ключч серцевини? _________________ Начальник автопарка)))
Muzzy
Антон, а если взять комплект личинок на все наружные замки. И на связке будет 2 ключа.
Кстати, самый дешёвый вариант будет _________________ СТО Fiat: пн-птн с 9.30 до 18.00, суб с 9.30 до 15.00. Оригинальные запчасти.
0661694095, 0639989129 (viber) 9.00 - 18.00
http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=38938&start=0
В мене тоже була така проблема.Усі замка по колупали але назалізли.Я знімав ручки із замками і відав де роблять дублікати ключів.150 грн за один замок два роки назад.
Muzzy
как вариант подогнать новые личинки под свой ключ.
не знаю возможно ли такое в добло, а в унике я аж бегом перетачивал личинки под ключ. там ничего сложного, просто нудная и кропотливая возня. _________________ FuckFuelEconomy-Turbo Power I’m Lovin' it
турбік добло
ключи прошиваются, без проблем.
сомневаюсь, что эта процедура тебя устроит по финансам _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Розберу поки що ручки, згадав що є одна робоча серцевина в знятій зламаній ручці з бокової дверки яку міняв на нову без отвору під серцевину, спробую на її основі полагодити щось.
Urka
дякую за інфу.
Треба буде туди сигналку запхати. Хоча там стоїть заводське щось, й навіть інколи мені заважало гавкаючи,тому я відключив блок, але я не знайшов жодних мануалів й не маю ніяких пультів або ключів з кнопкою до неї.
Mrozek
а скілки воно коштує? _________________ Начальник автопарка)))
Поки що +1 до Саши за 2 ключі , але ж не зручно я й так плутаюсь у свої Добло де який регулярно)))
Все ж цікаво - невже Фіат не робив "прошивку" ключів? На "Смарт" товаришу робили через рогу.
Перепрошити ключ можна,роблять це офіційні сервіси точно,при курсі 8 це коштувало 120-150грн.
Але,на мою думку, краще поставити сигналізацію з центральним замком,якщо проблема лише у личинках дверей. _________________ Раніше були: Fiat Ducato 2.5D,Fiat Uno 1.5i,Fiat Tipo 1.7D,Fiat Palio EX 1.2 16v,Fiat Doblo 1.9JTD
І багато чого іншого...
Ищи любой б/у комплект личинок + ключ ( любой от твоего Добло ) , переставить таблетку иммобилайзера - 3 минуту, ни чего перепрограммировать не нужно ! если что звони расскажу 044 3862483 _________________ FIAT DOBLO 1.6
Vladimir_SF
кстати да, шикарный вариант. шото я упустил из виду такой _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме