Продам в хороші руки своє перше авто. За весь час, біля 2-х років, кожного дня вона приносила мені одне задоволення . Напевно тому що добре її обмив, як зараз пам'ятаю свій тост: Щоб я її любив, і вона мене любила. Так і було, за це я їй дякував хорошими покупками(дивитись нижче).
І так, автомобіль просто ідеальний, як технічно так і візуально, грузів не возив, доглянутий.
Двигун 1,9 multijet, 77кВт, 2006р.в.
Оригінальний пробіг 157тис.км, сервісна книжка, остання відмітка 28.06.11 з 109860 км, а взяв я її 26.12.2012 з пробігом 123000км. Пригнана з Німеччини. ТО проводився вчасно,як тут так і там. Масла і фільтра брались оригінальні.
Про оригінальність пробігу дізнався тільки вчора, добре розібравшись з сервісною, до того думав ну може максимум +60тис.
По документах 6+1місць, основних 4+1, і ще кріплення під останній ряд.
МАКСИМАЛЬНА КОМПЛЕКТАЦІЯ, ВСЕ ПРАЦЮЄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Додатково:
-парктронік Steelmate PTS400M8,
-двостороння сигналізація Sherif zx-945, два брілка з ключами,
-магнітола, хороші колонки.
-тонування скла, спереду плівка 15%, все інше 5%.
-нова зимова гума Bridgestone blizzak revo gz,
-комплект літньої гуми Goodyear eagle(7мм) на дисках ALUTEC R16 з полірованою полкою,
-новий акумулятор, mutlu 75 Аh,
-салон трансформер, дуже комфортні сидіння, спереду на сидіннях чохли, під ними ідеальна оригінальна оббивка, оригінальні резинові коврики.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме