Возраст: 40 Знак зодиака: Зарегистрирован: 29.11.2009 Сообщения: 13135 Откуда: Ровно
Добавлено: Пт Янв 09, 2015 21:38 Заголовок сообщения: Який курс доляра при розрахунку в вебмани?
Якщо хтось робив покупки на иноземних сайтах і оплачував через вебмани то який курс доляра рахувало? Цікавить на протязі останніх 10 днів.
Бо з картки привата за 1 доляр рахувало 19-19,3 грн , замість 16,5 як то офіційно пишуть в банку. Порився по нету що про це пишуть, працівники банка дають розмиті відповіді ніби це така політика банку і вони нічого не вирішують, а мені жиночка в приваті повідомила що це Віза і Мастеркард так конвертує, хоча раніше (до жовтня 14-го року) такого не було.
Справжній курс вже давно сягає 19 ... 20 грн. у всих банках.
На офіційному курсі пишуть 15.7 щоб не було паніки - такого курсу вже давно не існує.
А тому всі твої купівлі будуть за курсом 19.5 грн. _________________
На сайті http://kurs.com.ua/ua треба дивитись на комерційний _________________ Переговори з окупантами на твоїй землі можуть тривати не довше автоматної черги.
я так думаю что приват может и по шапке получить за такой курс.ведь по идее на меж банке он (приват) покупает дола по курсу установленному нбу.я думаю надо официально спросить у нбу почему так!! _________________ Бортовик Темпра
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме