подскажите как найти датчик коленвала, желательно с фото, никак не могу найти, или с какой хоть сороны заглядывать и как проверить...
заранее спасибо.
P.S. Черниговцы есть?
Здравствуйте!Не открывается замок правой половины задней двери наружной ручкой.Из салона открывается без проблем.Пожалуйста,как устранить(визуально не определишь причину и вариант устранения поломки).Только просто и доходчиво.
Спасибо. _________________ Citroen-не Fiat!Но от сумы и от тюрьмы...
значить ситуація така:Поміняв два ричага,рульові наконечники,зробив реставрацію рейки,стук всерівно залишився,став значно меншим,а точніше при вивороті руля в будь-яку сторону і наїзд на якусь нерівність чути удар,шо за фігня???Чуваки шо робили рейку кажуть шо по їхній роботі все гуд.Може у когось таке було?Вже не знаю куди звертатися,тільки гроші зря трачу Може вироботка в поворотному кулаку куди шарова зажимається?І стукає(удар)відбувається один раз.Короче HELLP з мене _________________
значить ситуація така:Поміняв два ричага,рульові наконечники,зробив реставрацію рейки,стук всерівно залишився,став значно меншим,а точніше при вивороті руля в будь-яку сторону і наїзд на якусь нерівність чути удар,шо за фігня???Чуваки шо робили рейку кажуть шо по їхній роботі все гуд.Може у когось таке було?Вже не знаю куди звертатися,тільки гроші зря трачу Може вироботка в поворотному кулаку куди шарова зажимається?І стукає(удар)відбувається один раз.Короче HELLP з мене
Я не спеціаліст, але тоже борюся з подібною проблемою
В мене стукає з двох сторін коли колесо раптово провалюється в яму, або коли їхати по ґрунтовій дорозі і машину розкачує з сторони в сторону
Було поміняно тяги стабілізатора, опорні підшипники
Люфту в кулаках немає, шарова сидить мертво (замінені зажимні болти)
P.S. Грішу на втулки стабілізатора, подушки амортизаторів (хотя при заміні опорних, візуально виглядають цілі). Також в мене розбитий кардан на рульвому валі (підкажіть як його замінити і з чого підходить)
Прохання до знатоків, підкажіть що може гримати _________________
значить ситуація така:Поміняв два ричага,рульові наконечники,зробив реставрацію рейки,стук всерівно залишився,став значно меншим,а точніше при вивороті руля в будь-яку сторону і наїзд на якусь нерівність чути удар,шо за фігня???Чуваки шо робили рейку кажуть шо по їхній роботі все гуд.Може у когось таке було?Вже не знаю куди звертатися,тільки гроші зря трачу Може вироботка в поворотному кулаку куди шарова зажимається?І стукає(удар)відбувається один раз.Короче HELLP з мене
Я не спеціаліст, але тоже борюся з подібною проблемою
В мене стукає з двох сторін коли колесо раптово провалюється в яму, або коли їхати по ґрунтовій дорозі і машину розкачує з сторони в сторону
Було поміняно тяги стабілізатора, опорні підшипники
Люфту в кулаках немає, шарова сидить мертво (замінені зажимні болти)
P.S. Грішу на втулки стабілізатора, подушки амортизаторів (хотя при заміні опорних, візуально виглядають цілі). Також в мене розбитий кардан на рульвому валі (підкажіть як його замінити і з чого підходить)
Прохання до знатоків, підкажіть що може гримати
Дякую за посилання, але я розраховував , що можливо хтось наглядно розказав би як і що за чим знімається
А то не охота пів машини розбирати _________________
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме