Привіт . Не можу відкрити задню дверку ключем. Лише з середини. (всередині замка пружинка не фунциклірує) ШО рибити?
Це відбулось тому, що прихватив мороз.
Я розбирав замок - там є деякий важіль, який треба направити... _________________ У-В-А-Г-А
Продам зі свого авто:
- ресори ориг. б\в у задовільному стані 750 грн. пара.
- передні пружини б\в в чудовому стані 750 грн. пара.
Деталі в приват!
Всë правильно ! Я тож у ся высверливал , снимал пружинки и чистил , смазывал стержень внутри механизма ! ВД сразу пробовал - не помог !
Дуже дякую!!!!!!!! Я теж ведшкою залива.....толку 0.А важко було знімати?
Свердлити важко!
Подивись тут як зняти ручку https://www.youtube.com/watch?v=7YTXQCTbBXQ _________________ У-В-А-Г-А
Продам зі свого авто:
- ресори ориг. б\в у задовільному стані 750 грн. пара.
- передні пружини б\в в чудовому стані 750 грн. пара.
Деталі в приват!
Геморно ! Хуже всего высверлить , потом понял - надо немного просверлить , а потом бит "звëздочку" забить в отверстие и открутится ! А я полностью высверливал , ещë и наискось съехало сверло !
АКБ__новий, СТАРТЕР__новий,
а чути як він жужить якщо чути то бендиксу каюк сам недавно міняв бендикся Зняв і підключав окремо до АКБ -- втягуюче втягує,стартер крутить!!! Ставлю на двигун - один раз завелась, а тоді таж історія. сьоодні вечером підключивши АКБ -- тричі впідряд завелась без проблем -- аж здивувало, ще спробую завтра зранку! можливо "мозги" трохи повиделувались [/quote]
на оригінальному фіатівському сканері показало...
2- обрив провода на 8-9см від датчика(звертаю увагу на чітке вирішення проблеми який дає оригінальна програма)
ну просто фантастические возможности у ОРИГИНАЛЬНОЙ программы))))))
По поводу дверной ручки. Уже писал раньше - разбирал дважды, смазывал, все равно через время клинит. Помогла посадка ручки на кузов на тонкий слой силикона. Уже год полет нормальный.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме