Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 12.02.2013 Сообщения: 77 Откуда: м. Стебник обл. Львівська
Добавлено: Вт Ноя 25, 2014 19:44 Заголовок сообщения: Моргає приборка на FIAT Doblo
Всім привіт.
Появилась проблема на добло. Вмикаю запалювання і led дисплей мигає якимись незрозумілими значками. Мигає лампа палива, стрілки всі на нулю при заведеній машині і горить індикатор ручника. Авто їде, додому добрався з роботи, але я без авто ніяк...
Клему знімав на хв.10 не допомогло. На фото габарити не вкл. мотор працює.
Підскажіть, що робити, можливо в когось було подібне???
Так дисплей моргает или только такие символы ?? Если моргает - такое бывает когда приборка не родная, не подшитая, а если такие символы, очень похоже наконтакты, экран лежит на "липком" разьеме, но как можно было сдвинуть - это или лезть в него.. или трухануть не слабо... _________________ FIAT DOBLO 1.6
Может, но написано что и габариты не включены а есть чуть подстветка шкал.... тут шаман с бубном нужен, снимать и смотреть ! _________________ FIAT DOBLO 1.6
Вчора зняв клему, зранку поставив. Проблема помінялася, табло моргає але циферки нормальні. Не працює тільки тахо і датчик темпер. мотору. Доїхав до роботи, викл. запалювання, вкл. і все знову не працює.
Чекаю на кабель ELM просканую тоді відпишусь.
Запобіжники цілі, перевірив. Сьогодні після роботи пробував щолкати ключем і заводити глушити. Ввобщем табло таке і не моргає нічого, а буває що не працює тільки тахо.Що з тим робити і чому не висвітлює загальний кілометраж?
0633966404 Василь. Позвони до нього або заїдь, попередньо домовся щоб взяв компютер на роботу. Робить компютерну діагностику. Його СТО ззаді газової( як їхати на Трускавець-поворот на ліво зразу за газовою, як на шиномонтаж) , думаю знайдеш. _________________ Paolo Rossi - двері для найкращих інтер'єрів http://paolorossi.ua/
Просканував я своо добліка і показало мені U1601 U1602 Несправність CAN шини невірний сигнал. Помилки стираються але через пару днів знову вилазять. Наскільки я розумію тому, що проблема не усунена. Запобіжники перевіряв (цілі). А де ще можна шукати обрив в CAN шині?
Підскажіть хто знає... хоча б теоретично де шукати?
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме