Всім привіт. Підкажіть будь ласка, як перевірити справність свічки не знімаючи її. І чи це можливо на 100%.? Бо в мене заводиться з 3 разу при -5 морозу.
Ти перевіряв щось, чи точніше відсутність обриву, а не роботу свічки, бо нам на справді не цікаво чи є обрив чи нема, а нам цікаво як вона розжарюється.
П.С. Свічка, бл., не наКАЛювання, а розжарювання! _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Виталик 22
Если горит лампочка, значит есть цепь между "+" АБ и "-" двигателя через свечу. И только. Это НИЧЕГО не говорит о работе свечи. _________________ Where's the revolution? Come on, people! You're letting me down!
бортовик - http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=55031
Taras_Potatos borel1990
Сказали истинную правду. Для правильной проверки работы свечи её нужно выкрутить и визуально смотреть, как она нагревается. _________________ FIAT - первое,что написано на болиде Ferrari F1
Ти перевіряв щось, чи точніше відсутність обриву, а не роботу свічки, бо нам на справді не цікаво чи є обрив чи нема, а нам цікаво як вона розжарюється.
П.С. Свічка, бл., не наКАЛювання, а розжарювання!
Такі звичайна лампа Ілліча теж є лампа розжарювання. Гра слів, не більше того. І різниця в спектрі, що для двигуна не важліво.
А лампою таки і перевірити цілісність,і приблизно, в порівнянні з сусідніми, можна, і роботу прикинути. Якщо вона жере струм такий, як інші, то і сама повинна грітись так же. Це не радіолампа, шо обов"язково на катоді шар активізуючий спеціальний повинен бути. ЇЇ діло- гріти.
Александр Васильевич
Не гра слів, а відображення фізичного процесу. Можете вважати мене грамарнаці, але задовбали щеплення, накалювання, тощо.
На додачу. Нам не цікаво споживання свічки, а саме те як і де вона розжарюється. А всі вищезгадані методи нам однозначної відповіді на ці питання не дають. Визначити чи є якась ймовірність, що ця свічка робоча -- так. Певності що вона дійсно робоча -- ні. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Я проверял у себя так.Две прозванивались две нет. Когда выкрутил ,те что прозванивались были рабочие, а те что не прозванивались не работали.
П.с .Я никому не навязываю свое мнение.Если кто то знает ответ,почему бл.,все молчат?
Виталик 22
Бо, бл., зайапує на ті самі питання по 20 разів на рік давати ті ж відповіді! _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
греется - значит хавает.
хавает - значит сопротивляется току.
что мешает померить сопротивление и падение напряжения на свече?
вроде простая физика за 8-й класс. типа "Закон Ома для замкнутой цепи" и всё такое _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме