Власне шукається САБЖ на двигун 1,7д
149 В3
Бугель розподільчого вала, 2-й по рахунку, не знаю, чи є різниця з першим
Болт колінвала з лівою різьбою
http://fiat-club.org.ua/forum/download.php?id=82292
Такий як на фото, тільки цілий
Написи на шляпці: FA 12R L
Докупи шукаються всі прокладки:
На розподільчий вал зі сторони ГРМ, на вакуум, на термостат (це сам певно виріжу), клапанної кришки, ГБЦ (ще не знаю товщини) _________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60
Последний раз редактировалось: zbuduna (Вс Ноя 30, 2014 14:35), всего редактировалось 1 раз
Бугель розподільчого вала, 2-й по рахунку, не знаю, чи є різниця з першим
Есть разница. Да и бугеля к каждой головке индивидуальны. С другой можно, конечно, подобрать. Вроде как у меня была головка на разбор, посмотрю. _________________ 50(МТС)3577337 Разбираю машины 98(КС)5866683
Альо, пацики, мені треба цілий бугель, і поки я його не знайду, то ця тема буде часто апаться _________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60
Так может потому второй по счету, что не от той стенки гвоздь? Разломать такое просто так??? _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Васильович, воно було розломане й виявилося при розборці ГБЦ.
А ставити обламки назад - якось не по-пацанськи _________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60
Здається мені, такі пари- строго ідивідуальні, інакше- або зазор в парі, або те, що бачимо- ....воно, пробачайте, тільки трррісь!...
Перевіряти треба ціліндричність та діаметр, я тАк думаю...
Александр Васильевич
Их ломает при обрыве ремня грм,когда поршни по клапанам бьют. Я на свой мотор (154В 000) бугель так и не нашел,купил голову б\у. _________________ Diesel Smoke, Dangerous Curves
Дизель без турбины-это кот без яиц)
У мене ремінь не рвавсь, а бугель курва то тріснувший виявився.
Краще вже якогось іншого поставити, аніж тріснувшого. _________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60
zbuduna
Ремень мог у кого-то до тебя порваться.Я когда крому купил с оборванным ремнем,так там 2 бугеля были сломаны и распредвал согнут. _________________ Diesel Smoke, Dangerous Curves
Дизель без турбины-это кот без яиц)
Здається мені, такі пари- строго ідивідуальні, інакше- або зазор в парі, або те, що бачимо- ....воно, пробачайте, тільки трррісь!...
++
Отвір під РВ свердлиться в заготовці при прикручених заготовках бугелів. Відповідно інший бугель до голови може не підійти і або закусувати вал, або буде шпара і падіння тиску мастила в магістралі. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
++
Отвір під РВ свердлиться в заготовці при прикручених заготовках бугелів. Відповідно інший бугель до голови може не підійти і або закусувати вал, або буде шпара і падіння тиску мастила в магістралі.
То мені що, поставити назад 2 шматочка старого бугеля?
Чи напоїти зварювальника до всрачки, щоб він заварив чавун?
Чи через бугель нову голову шукати? - Так моя вже підварена, відшліфована й лишилося клапани притерти й збирати. _________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60
Народ, треба бугель. _________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме