Привіт всім! Ніяк не можу визначитись що краще взяти, Doblo 2006-
2008 року або Fiorino 2008-2009. Doblo дешевше, розхід не сильно відрізняється, у фіоріно свіжіший вигляд але добло більш вмістимий. А в загальному(ходова, мотор, розхід, надійність) що на вашу думку краще?
добло 8го року для себе
фиорино для жинки _________________ Она не любила оральный секс, но каждый раз молча проглатывала обиду... , Порядочные девушки знают что "невротик" пишется слитно, Я не езжу на Селении 216.000 из них 200.000 на газу - что не так?
фиорино - шикарная штука, добло слишком большой для города...разве што возить в нём под завязку товаров.
а фиоринка очень даже вместительная, и приёмистая, как для тех моторов.
а покупать надо тот автомобиль, до которого душа лежит. иначе будет постоянно ломацца и вообще _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Был бы фиорино с мотором 1,9 , - то однозначно. А вместительность у фиорино, если переделан под пасажир, то она "отсутствует" как такова. И ходовая очень жесткая, короче не машина табуретка. _________________
2008 року або Fiorino 2008-2009. Doblo дешевше, розхід не сильно відрізняється, у фіоріно свіжіший вигляд але добло більш вмістимий. А в загальному(ходова, мотор, розхід, надійність) що на вашу думку краще?
Щоб визначитися потрібно спробувати...тут ніхто не є порадником.
Єдине,якщо зупинишся на Добло - то не бери 1.9 простий дизель та 1.3 турбодизель, краще вибирати між 1.9 ТД та бензинками. _________________ Раніше були: Fiat Ducato 2.5D,Fiat Uno 1.5i,Fiat Tipo 1.7D,Fiat Palio EX 1.2 16v,Fiat Doblo 1.9JTD
І багато чого іншого...
Добло не для города? не для какого? _________________ Она не любила оральный секс, но каждый раз молча проглатывала обиду... , Порядочные девушки знают что "невротик" пишется слитно, Я не езжу на Селении 216.000 из них 200.000 на газу - что не так?
Щоб визначитися потрібно спробувати...тут ніхто не є порадником.
Єдине,якщо зупинишся на Добло - то не бери 1.9 простий дизель та 1.3 турбодизель, краще вибирати між 1.9 ТД та бензинками.
чим обосноване ваше предвзяте ставлення до 1.3 ?
машинки різного класу
для себе вибиравби так ... якщо їзжу я і собака то фіоріно
а якщо я і сімя то добло ....
Чим поганий простий дизель? крім розходу дизпалива по місту - 7-8літрів? _________________ Paolo Rossi - двері для найкращих інтер'єрів http://paolorossi.ua/
Чим поганий простий дизель? крім розходу дизпалива по місту - 7-8літрів?
відсутністю динаміки...
в городе? _________________ Она не любила оральный секс, но каждый раз молча проглатывала обиду... , Порядочные девушки знают что "невротик" пишется слитно, Я не езжу на Селении 216.000 из них 200.000 на газу - что не так?
А я весь час вважав, що чим простіше-тим надійніше. А виходить зовсім навпаки? _________________ Paolo Rossi - двері для найкращих інтер'єрів http://paolorossi.ua/
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме