Shrot-razborka
Ти рахуєш розхід на 100, чи на 60 одиниць по одометру?? _________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60
1) Я собі рахую 60 миль=100 км. Я вже привик в милях рахувати
2) Може це і дійсно галони, але це вже занадто рахувати розхід в галонах
3) Я ще сьогодні пориюся може можна переключити з миль на кілометри але я сумніваюся на спідометрі.
4) А потужність мотора незнаю де перевірити, по вінкоду моя машина чомусь не провіряється, попробую якось взнати _________________ Разборка авто
1) Я собі рахую 60 миль=100 км. Я вже привик в милях рахувати
2) Може це і дійсно галони, але це вже занадто рахувати розхід в галонах
3) Я ще сьогодні пориюся може можна переключити з миль на кілометри але я сумніваюся на спідометрі.
4) А потужність мотора незнаю де перевірити, по вінкоду моя машина чомусь не провіряється, попробую якось взнати
5 літрів по трасі 100% Я на закарпаття їздив повністю гружений (спуск-підйом).на 800 км 40 літрів при швидкості 90 до 100.Дивись чи незабитий повітряний фильто.Переключатель цифроблату на приборці є кнопка в торці переключателя двірників.Там є розхід по пробігу тобто l/КМ TRIP, ы звичайний поточний L/km
Повітряний фільтр я поміняв, правда в Англії до мене ніхто його не міняв , він був весь чорний і мокрий якийсь, чесно кажучи ще такого не бачив.
Розумієте в мене англієць і там все в милях, розхід показує в галонах , скоріше застрелитися ніж рахувати в галонах
Якщо хтось знає як поміняти в настройках з миль на кілометри буду дуже вдячний _________________ Разборка авто
Доброї всім пори доби! В мене два добло, обидва двигун 1.3, на одному 75 к.с. на іншому 90 к.с. Обидва жеруть більше як 5 л на 100 км. Я не вірю, що ця машина з такою аеродинамікою і парусністю буде брать 5 л на 100 км да ще із вантажем. Розходомір бреше однозначно. Реальна витрата палива 5,5-5,9 л за містом, 6,8-7,4 л по місту. Ось така, товариші, математика.
Доброї всім пори доби! В мене два добло, обидва двигун 1.3, на одному 75 к.с. на іншому 90 к.с. Обидва жеруть більше як 5 л на 100 км. Я не вірю, що ця машина з такою аеродинамікою і парусністю буде брать 5 л на 100 км да ще із вантажем. Розходомір бреше однозначно. Реальна витрата палива 5,5-5,9 л за містом, 6,8-7,4 л по місту. Ось така, товариші, математика.
Не май месяц,зимой у всех ест больше положенного. Пока мотор не прогрелся-расход повышен. Да и холодный воздух располагает к повышенному расходу -у того же объема больше масса,значит,надо и топлива больше. Но как бонус-прирост мощности. _________________ Fiat:Croma 2.5 D, Punto 1.1 , Punto 2 sporting 1.2 16v, Albea 1.4 , Siena 1.2 16v, Bravo 2 1.4 16v, GP 1.4 8v
Lancia: Thema 2.0 8v , Delta 3
Alfa Romeo: 164 2.0 TS, 155 2.0 TS, 147 1.9 JTDm
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме