Вентилятор оголодження радіатора працює лише на високій швидкості... Думав перегорів запобіжник, і о, як я здивувався, ... згідно інструкції за низьку швидкісь вентилятора відповідає запобіжник F06, але він в мене відсутній. Поставив 30А, як книжка пише, нічого не помінялося, вентилятор працює лише на максималці?
Хто знає за яким номером цей запобіжник може бути? Або куди ще глянути? _________________ Дуже легко перевірити чи не закінчена Ваша місія на Землі,-якщо Ви ще живі, вона продовжується...
завтра їду до зварщика,сидушку задню від Тойота Яріс кріпити(потім розкажу як встановив)
...а тут мене колега налякав,що якщо неправильно зняти клему з акума,то комп заблокується...Зварщик не в курсі...фіорінчик-2009 в мене 2 тижні.
Підкажіть,є якийсь алгоритм,чи не важливо,що і як знімати???
Ніякий комп не заблокується. Заблокується магнітола, і потрібно ввести код для її розблокування, який Вам мав повідомити продавець. _________________ Fiat forever !!!
Скажіть будь-ласка під час заміни тосолу яким чином реалізовували розвоздудушення системи.Дякую
Вийшов з ладу термостат.поривши наш форум та сусідів доблістів, було вирішено шукати тармоелемент щоб запхнути його у патрубок, такого діаметра тармоелемента не знайшов(на добдо 1,9 термоелемент в патркбок можна знайти, в нас діам.патрубка тонший).Був придбаний термоелемент фірми "вахлер" (німец) з температурою відкриття 89гр ціна 130грн, токарем виточений корпус щоб його туда запхнути.Далі зняв рідний патрубок від термостата до радіатора, купив два патрубка радіатора від ваз2109, вставив термоелемент в корпус і двома патрубками зєднав від рідного термостат до радіатора.
Після, робота двигуна відкриття і закриття термоелемета була протестованв зв допомогою обд2 та програмою торкю.
Все працює окей.
Тепер при виході з ладу термоелемента його заміна буде коштувати 130гр
Взял ФИАТ QUBO 1.4, С БЕНЗИНОВЫМ движком, новый, из салона, в 2012 году, с тех пор веду довольно скурпулёзную хронику юзания сего авто, там есть ответы на многие вопросы по этому авто!
15 страниц разнообразных впечатлений за 60 тыщ пробега...пока!
таки розболтовка 4*98, але r15 поки не знайшов, зате є r14. Пишуть, що 1" різниці не критичний, тим більше докатку ставлять на задні колеса. Це правильно?
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме