Яка сигналізація Тебе цікавить??? Або хоча б тип? Чи ціновий діапазон?
Склопіднімачі можу нові універсальні запропонувати. _________________ Раніше були: Fiat Ducato 2.5D,Fiat Uno 1.5i,Fiat Tipo 1.7D,Fiat Palio EX 1.2 16v,Fiat Doblo 1.9JTD
І багато чого іншого...
Какая цена будет на стеклоподемники??? А сигналу я не знаю какую, какая недорогая может подойти на фиат типо??? Посоветуйте.
Нехай порадить той, хто ставити буде... На Тіпо поставиться люба сигналка. Чому? Йому відповідати за адекватність роботи сигналки, а мені байдуже,яку продати.
Те саме стосується склопіднімачів. _________________ Раніше були: Fiat Ducato 2.5D,Fiat Uno 1.5i,Fiat Tipo 1.7D,Fiat Palio EX 1.2 16v,Fiat Doblo 1.9JTD
І багато чого іншого...
Зверни увагу на цю. Оптимальне співвідношення ціни/якості/функцій.
За 500 грн віддам.
П.С. Можеш подивитися і на інші на цьому сайті. _________________ Раніше були: Fiat Ducato 2.5D,Fiat Uno 1.5i,Fiat Tipo 1.7D,Fiat Palio EX 1.2 16v,Fiat Doblo 1.9JTD
І багато чого іншого...
alimxan, щось можна пошукати...але,якщо мова йде про Тіро 1.9 TD - то автозапуск нормально працювати не буде. Мова йде про всі дизеля.
Чому? Часова витримка на свічі є різною (плюс деколи треба гріти двічі), плюс стартером треба зимою крутити довше.
Тому від цієї ідеї варта відмовитися,коректно працювати буде тільки в теплу погоду.
Якщо мова йде про інжекторний двигун - так це можна нормально реалізувати. _________________ Раніше були: Fiat Ducato 2.5D,Fiat Uno 1.5i,Fiat Tipo 1.7D,Fiat Palio EX 1.2 16v,Fiat Doblo 1.9JTD
І багато чого іншого...
a_rubs
Не надо бла-бла-бла...
У меня на ТД идеально работает и в полном наборе - автозапуск (со всеми таймерами и прочим), турботаймер, доводчик стекол с памятью и прочее, прочее, прочее.
Вообще автозапуску нужен просто рабочий мотор (со всей обвязкой), при условии что в авто нет ручного газа, подсоса, опережения зажигания. И ВСЕ! Будет жить и вполне пристойно.
На атмо малыше не активировал автозапуск по причине все того-же ручного газа и опережения зажигания. _________________
Да речь идет о 1.9 ТД. Про все выше перечисленные моменты даже не подумал. Андрей К авторитетный человек и не доверять ему у меня причин нет. Только не могу понять как реализована задержка на роботу свечей накала? А двиг у меня роботает отлично. В общем Андрей нужна твоя подробная консультация! _________________ 0933444544 Александр
a_rubs
Не надо бла-бла-бла...
У меня на ТД идеально работает и в полном наборе - автозапуск (со всеми таймерами и прочим), турботаймер, доводчик стекол с памятью и прочее, прочее, прочее.
Вообще автозапуску нужен просто рабочий мотор (со всей обвязкой), при условии что в авто нет ручного газа, подсоса, опережения зажигания. И ВСЕ! Будет жить и вполне пристойно.
На атмо малыше не активировал автозапуск по причине все того-же ручного газа и опережения зажигания.
Сперечатися не буду, просто на моєму Тіпо 1.7Д нормально не працювало, можливо із-за того,що Ви написали.Тому на інших дизельних авто я не експерементував.
Турботаймер - це просто затримка часу, доводник вікон - це просто блочок на який подається імпульс - там проблем немає. _________________ Раніше були: Fiat Ducato 2.5D,Fiat Uno 1.5i,Fiat Tipo 1.7D,Fiat Palio EX 1.2 16v,Fiat Doblo 1.9JTD
І багато чого іншого...
Последний раз редактировалось: a_rubs (Сб Ноя 08, 2014 11:02), всего редактировалось 2 раз(а)
Да речь идет о 1.9 ТД. Про все выше перечисленные моменты даже не подумал. Андрей К авторитетный человек и не доверять ему у меня причин нет. Только не могу понять как реализована задержка на роботу свечей накала? А двиг у меня роботает отлично. В общем Андрей нужна твоя подробная консультация!
alimxan, я в понеділок у брата уточню,що зараз є по хорошій ціні з автозапуском. _________________ Раніше були: Fiat Ducato 2.5D,Fiat Uno 1.5i,Fiat Tipo 1.7D,Fiat Palio EX 1.2 16v,Fiat Doblo 1.9JTD
І багато чого іншого...
Ціна на понеділок була 990 грн, зараз мабуть трошки піднялася із-за курса...
П.С. Роздрібну ціну та інструкцію Ви можете побачити за ссилкою. _________________ Раніше були: Fiat Ducato 2.5D,Fiat Uno 1.5i,Fiat Tipo 1.7D,Fiat Palio EX 1.2 16v,Fiat Doblo 1.9JTD
І багато чого іншого...
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме