Сайт Українського клуба фанів FIAT Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT

ФотогалереяФотогалерея   FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 

Продам Fiat Doblo 1.9 JTD Combi
На страницу 1, 2, 3, 4  След.

Начать новую тему   Эта тема закрыта, вы не можете писать ответы и редактировать сообщения.    Список форумов Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT -> Продаю авто
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
a_rubs
Италомафиози

Италомафиози

Знак зодиака: Весы

Авто: Citroen C4 1.6АТ 2008,Citroen C6 3.0АТ 2007, MB A160 AT 2001

СообщениеДобавлено: Чт Окт 16, 2014 07:56    Заголовок сообщения: Продам Fiat Doblo 1.9 JTD Combi Ответить с цитатой

Дуже неспішно продаю свій Добло 2004 р.в. у максимальній комплектації,як для вантажного (окрім штатної навігації):

Технічні характеристики:
1.9 JTD, 105 к.с.,5ст мех,215 т.км,синій металік,розхід пального 6/5/4,5л.

Комфорт:
Бортовий комп'ютер, Електропакет, Електросклопiдйомники, Кондиціонер, Мультируль, Парктроник, Підігрів дзеркал, Підсилювач руля

Мультимедіа: CD, MP3, Акустика, Магнітола

Інше: Фаркоп

Безпека: Галогенні фари, Замок на КПП, Іммобілайзер, Подушка безпеки (Airbag), Сервокермо, Сигналізація, Центральний замок

Стан: Гаражне зберігання, Не бита, Не фарбований, Перший власник, Сервісна книжка

Ідеальний стан, як технічний так і візуальний(усе на фотографіях).На автомобіль ніколи не шкодувалося грошей.Обслуговування на сервісній станції SUBARU.Сервісна книжка.Всі чеки по обслуговуванню.Оригінальний пробіг.1 господар в Голандії (приватна особа), 1 господар в Україні.Вантажів не возила, використовувався як легковий автомобіль.На Україні - 3 роки (є всі документи).Двигун JTD.Простий у конструкції, недорогий в обслуговуванні.Швидке та економічне авто.Без сажового фільтра.

Додатково:
- регулювання сидіння водія по висоті, поясничний підпір, підлокітник
- сигналізація з пейджером
- модуль дотяжки вікон
- замок на вал керма
- магнітола і акустика ALPINE
- швидкозємний фаркоп BOSAL
- комплект зимової резини MICHELIN на дисках
- оригінальні титанові диски FIAT
- протитуманні фари
- оригінальні релінги на дах(нові)
- 2 комплекта килимків
- килимок в багажнику
- оригінальні бризговики
- всі рідини ARAL, фільтра Knecht
- замінено ремні, роліки, гальмівні колодки
- новий акумулятор EXIDE

Ще добавлю: автомобіль пригнаний мною в серпні 2011 року з Голандії (там власником була приватна особа) з пробігом 174500 км (є митні документи).

Що потрібно робити: замінити передні гальмівні диски (вже куплені) і через 2,5 тис.км масло з фільтрами.

Ціна: 8200 у.о.

Одним словом - це хороший варіант для людини,яка дійсно шукає хороше і чесне авто за розумну ціну. Very Happy

61998399f.jpg
 Описание:
 Размер:  63.63 KB
 Просмотрено:  322 раз(а)

61998399f.jpg

61998403f.jpg
 Описание:
 Размер:  46.96 KB
 Просмотрено:  276 раз(а)

61998403f.jpg

61998429f.jpg
 Описание:
 Размер:  57.22 KB
 Просмотрено:  329 раз(а)

61998429f.jpg

61998441f.jpg
 Описание:
 Размер:  30.04 KB
 Просмотрено:  304 раз(а)

61998441f.jpg

Последний раз редактировалось: a_rubs (Пт Сен 11, 2015 18:38), всего редактировалось 10 раз(а)
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Bubi
Италомафиози

Италомафиози

Знак зодиака: Телец

Авто: 2W DOBLO MY. FURGONE 1.9 JTD 105CV 77KW CF3 SX (bj2005)

СообщениеДобавлено: Вс Окт 26, 2014 20:46    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Класс! Очень и очень хороший FIAT Doblo.
А я свою чуть не продал за такую цену. Летом.
Побоялся, так как кроме как 1.3MJET замены не было на тот момент с Германии. Да 2010 год, но 1.3 на 2.0 денег не хватало, дороже он существенно ( в отличном состоянии). Оставил свой "Доблик", думаю не отдам я его уже. Брызговики заводские купил. И салон не буду делать передумал. Не хочу уродовать авто. Cool
Если уж делать салон так как положено с "ямой" под ноги а это денег стоит.

Италомафиози

Италомафиози

СообщениеДобавлено: Пн Окт 27, 2014 08:30    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Bubi писал(а):
Класс! Очень и очень хороший FIAT Doblo.
А я свою чуть не продал за такую цену. Летом.
Побоялся, так как кроме как 1.3MJET замены не было на тот момент с Германии. Да 2010 год, но 1.3 на 2.0 денег не хватало, дороже он существенно ( в отличном состоянии). Оставил свой "Доблик", думаю не отдам я его уже. Брызговики заводские купил. И салон не буду делать передумал. Не хочу уродовать авто. Cool
Если уж делать салон так как положено с "ямой" под ноги а это денег стоит.

Bubi, зараз люди не мають грошей...ринок стоїть...а ті,кому потрібно автомобіль купляють 1.3 Multijet з 2007 року (новий дизайн передка).Чому? Із-за ціни і року (дешевша і новіша) і скручених цифр на спідометрі.Але вони не знають різниці між 1.3 та 1.9 в плані надійності, потужності, економічності.
В технічному плані Фіат Добло 1.9 JTD немає конструктивних мінусів, і це є основною його перевагою. Для роботи/поїздок - саме те,що потрібно.

П.С. Немає великого бажання продавати,адже авто дійсно в хорошому стані,за яким слідкували і не шкодували грошей (і там,і тут). Якщо я би озвучив за скільки я його купив, і скільки ще вклав на різні дрібниці - мабуть ніхто би не повірив.
Але питання з роботою змушує потихенько продавати... Crying or Very sad

Bubi
Италомафиози

Италомафиози

СообщениеДобавлено: Пн Окт 27, 2014 09:13    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Это действительно так. Всё что Вы написали правда. Пример. Два года назад когда мне пригнали мой "Доблик" под заказ ( искали неделю, чтоб пробег не скручен был и так далее) сосед так же купил Добло 2 2008 года но 1.3MJET. Так мой "Доблик" 2005 года с первым передком ,но 1.9 JTD вышел в такую же цену как Добло 2 2008 года 1.3MJET. Сосед с меня смеялся Sad и сказал что я переплатил за автомобиль. Я на тот момент откровенно расстроился. Но теперь после двух лет эксплуатации при равных пробегах здесь по Украине, расстроен мой сосед . ( не буду описывать его ремонты и их количество), но он уже не смеётся, а видя меня возле "Доблика" спрашивает:" Ну что сломался?" , я виновато отвечаю : " Нет работает всё , доливаю омываетль в бачок", мне стыдно перед соседом Smile Один раз было такое что кто- то просто наплевал на капот. Smile ( наш менталитет видимо работает).Так что я полностью с Вами согласен на 100%. Первый Добло сработан на совесть. Даже если взять металл ( родная тётя работает зав. лабораторией по анализу металла на заводе, где алюминий производят) он качественней в "старых" добло чем в более новых. Даже такой анализ делали. Показало что до 2007 года металл из руды. С 2007 года втор сырьё, руды почти нет в металле. Это её вердикт. Такие мои наблюдения. Удачи в продажи ( но жалко ведь авто просто отличное).
Италомафиози

Италомафиози

СообщениеДобавлено: Пн Окт 27, 2014 09:31    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Bubi писал(а):
Это действительно так. Всё что Вы написали правда. Пример. Два года назад когда мне пригнали мой "Доблик" под заказ ( искали неделю, чтоб пробег не скручен был и так далее) сосед так же купил Добло 2 2008 года но 1.3MJET. Так мой "Доблик" 2005 года с первым передком ,но 1.9 JTD вышел в такую же цену как Добло 2 2008 года 1.3MJET. Сосед с меня смеялся Sad и сказал что я переплатил за автомобиль. Я на тот момент откровенно расстроился. Но теперь после двух лет эксплуатации при равных пробегах здесь по Украине, расстроен мой сосед . ( не буду описывать его ремонты и их количество), но он уже не смеётся, а видя меня возле "Доблика" спрашивает:" Ну что сломался?" , я виновато отвечаю : " Нет работает всё , доливаю омываетль в бачок", мне стыдно перед соседом Smile Один раз было такое что кто- то просто наплевал на капот. Smile ( наш менталитет видимо работает).Так что я полностью с Вами согласен на 100%. Первый Добло сработан на совесть. Даже если взять металл ( родная тётя работает зав. лабораторией по анализу металла на заводе, где алюминий производят) он качественней в "старых" добло чем в более новых. Даже такой анализ делали. Показало что до 2007 года металл из руды. С 2007 года втор сырьё, руды почти нет в металле. Это её вердикт. Такие мои наблюдения. Удачи в продажи ( но жалко ведь авто просто отличное).

Bubi, своє авто я шукав довго...спочатку вибирав між виробниками...маючи на той момент (купівлі) досвід експлуатації автомобілів такого класу : робочих Кадді (1.6 бензин в заводському пасажирі) і Кенгу (1.5 дизель). Зупинився на Добло 1.9 JTD.
Чому? Маючи знайомих в ІталАвто (імпортери Фіат,Альфа Ромео,Лянчя в Україні), 3 перегонщиків і 3 людей,які займаються запчастинами/ремонтом була підтверджена інформація про надійність/простоту експлуатації/ відносну дешевизну обслуговуння та ремонту власне цієї модифікації.
Далі тест-драйв для розвіяння сумнівів відносно двигунів усіх Добло (1.4 бензин, 1.6 бензин, 1.9 дизель, 1.3 Multijet та 1.9 JTD). Щоб зрозуміти - ВАРТА СПРОБУВАТИ!
А далі...більше 3-х років надійної експлуатації. Мій пробіг на цьому авто - порядка 45 000 км.
Затрати - це забаганки (типу оригінальні нові титанові диски,резина Мішлен (2 комплекти), дорога сигналізація, додаткові килимки, дорога акустика,рейлінги і т.д.), плюс розхідні матеріали типу масла,фільтрів,ремнів...

П.С. З машиною звязані лише позитивні моменти. Вона тішить своїм зовнішнім і внутрішнім станом, комфортом пересування, розходом пального та надійністю. Не були би фінансові питання...мабуть би не продавав...хоча і так не сильно поспішаю. Very Happy

Bubi
Италомафиози

Италомафиози

СообщениеДобавлено: Пн Окт 27, 2014 09:43    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Я марив Vito. Он мне снился даже. Smile Искал и выбирал автомобиль целых 2 года. И так же остановился на FIAT Doblo. Хотя сначала думал будет Кенгу 2007 года, но сравнив с Добло 1.9JTD понял что эта машинка покорила моё сердце. Увидев свой "Доблик" на фотографии , в голове возникла мысль : " Да это он, это моё." Smile Очень похожие истории. Smile
Италофан

Италофан

СообщениеДобавлено: Пн Окт 27, 2014 16:17    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Буби, ВИТО ГАВНО РЕДКОСТНОДОРОГОЕ!!!!!!
фуфуфу!
у меня рабочий вито 639 2,2 СДИ, грузопас.
ничего в нём такого чтоб за нит писать кипетком нету, поверь!
а ремонтировать его - то спалить охота!
комплект сцепления (с маховиком) переваливал за 30к гпн (это по 8 когда уй был)

Heet
Италоманьячище

Италоманьячище

Знак зодиака: Овен

СообщениеДобавлено: Пн Окт 27, 2014 16:18    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Тоже чуть не купил Вито Very Happy
Marat Shams
Рулевой филиала

Рулевой филиала

Авто: Fiat Uno 55s 1,1l '85, Uno Turbo 1.3l i.e(105hp) '85 Lancia Thema 2.0T '90

СообщениеДобавлено: Пн Окт 27, 2014 16:46    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

a_rubs

Може об"яву до ладу приведеш??? Rolling Eyes До вечора, добре?

Италоманьяк

Италоманьяк

Знак зодиака: Близнецы

СообщениеДобавлено: Пн Окт 27, 2014 19:55    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Bubi писал(а):
Даже если взять металл ( родная тётя работает зав. лабораторией по анализу металла на заводе, где алюминий производят) он качественней в "старых" добло чем в более новых. Даже такой анализ делали. Показало что до 2007 года металл из руды. С 2007 года втор сырьё, руды почти нет в металле. Это её вердикт. Такие мои наблюдения. Удачи в продажи ( но жалко ведь авто просто отличное).

Я конечно извиняюсь, но про металл больше нигде такого не пишите. Сталь (сплав железа с углеродом) характеризуется наличием углерода, легирующих элементов, присутствием вредных примесей, наличием либо отсутствием термообработки. А из руды делают чугун))))
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Посетить сайт автора
a_rubs
Италомафиози

Италомафиози

СообщениеДобавлено: Вт Окт 28, 2014 08:31    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Marat Shams писал(а):
a_rubs

Може об"яву до ладу приведеш??? Rolling Eyes До вечора, добре?

Прошу пояснити в чому є проблема? В ссилці на Авторіа? Shocked

П.С. Я ж не рекламую Авторіа? Там просто детальний опис та багато фото.
Якщо завантажити 44 фото на наш ресурс - дуже багато буде використано місця...

Прошу вибачення за можливу некоректність.Дякую за розуміння. Smile

Andrik
Италомафиози

Италомафиози

Знак зодиака: Скорпион

СообщениеДобавлено: Вт Окт 28, 2014 12:44    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

a_rubs
Я думаю,що проблема не в ссилці,а можна було би просто написати тут хочаби рік випуску і ціну автомобіля.
p.s. Вибачте,якщо не правильно вмішався в розмову Embarassed

a_rubs
Италомафиози

Италомафиози

СообщениеДобавлено: Вт Окт 28, 2014 12:53    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Andrik писал(а):
a_rubs
Я думаю,що проблема не в ссилці,а можна було би просто написати тут хочаби рік випуску і ціну автомобіля.
p.s. Вибачте,якщо не правильно вмішався в розмову Embarassed

Дякую за конструктивну критику!
Стосовно року - уже виправлено в першому пості.
Стосовно ціни - вона вже декілька раз змінювалася...

Решта деталей можна уточнити по телефону, або тут...у коментарях.

Marat Shams
Рулевой филиала

Рулевой филиала

Авто: Fiat Uno 55s 1,1l '85, Uno Turbo 1.3l i.e(105hp) '85 Lancia Thema 2.0T '90

СообщениеДобавлено: Вт Окт 28, 2014 13:16    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

a_rubs

Спочатку дивись сюди:

http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=7841

ця тема знаходиться в топі цієї гілки. В неї особливо придивись на сьомий пункт. Та з порозумінням постався до цього.

Щодо фото: можна дати посилання на світлини, відокремивши їх тегами [img].....[/img]. Є така кнопа зверху поля повідомлень. Ціна також змінюється шляхом редагування існуючих постів або створення нових.

З.І. Треба дивитися не тільки на сьомий пункт правил продажу.

Италомафиози

Италомафиози

СообщениеДобавлено: Вт Окт 28, 2014 13:31    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Marat Shams писал(а):
a_rubs

Спочатку дивись сюди:

http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=7841

ця тема знаходиться в топі цієї гілки. В неї особливо придивись на сьомий пункт. Та з порозумінням постався до цього.

Щодо фото: можна дати посилання на світлини, відокремивши їх тегами [img].....[/img]. Є така кнопа зверху поля повідомлень. Ціна також змінюється шляхом редагування існуючих постів або створення нових.

З.І. Треба дивитися не тільки на сьомий пункт правил продажу.

Embarassed Embarassed Embarassed
Ввечері спробую відредагувати перший пост....

Не можу вставити більше 5-ти фотографій (при тому,що їх обєм зменшив до 100кБ)???

Прошу допомогти з цим питанням.

Начать новую тему   Эта тема закрыта, вы не можете писать ответы и редактировать сообщения.    Список форумов Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT -> Продаю авто Часовой пояс: GMT + 3
На страницу 1, 2, 3, 4  След.
Страница 1 из 4

Перейти: