![Сайт Українського клуба фанів FIAT](templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif) |
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
![](/forum/images/flag.jpg) |
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Sasha_bor Италофан
![](images/avatars/1050900792544385eea5ddf.jpg)
![Италофан Италофан](images/ranks/rank2.gif)
Возраст: 52 Знак зодиака: ![Стрелец Стрелец](templates/subSilver/images/icon_zodiac_sagittarius.gif) Зарегистрирован: 12.03.2013 Сообщения: 179 Откуда: м.Білогір'я, Хмельницька обл.
|
Добавлено: Вс Авг 31, 2014 12:11 Заголовок сообщения: |
|
|
Доречі, яка у вас паливна система? а то я розписався може паливна не така як в мене, гляньте номера на форсунках. |
|
Вернуться к началу |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
Mishelvj Amico
![](images/avatars/1351803859534c5ab14b4aa.jpg)
![Amico Amico](images/ranks/rank0.gif)
Возраст: 42 Знак зодиака: ![Стрелец Стрелец](templates/subSilver/images/icon_zodiac_sagittarius.gif) Зарегистрирован: 16.09.2013 Сообщения: 23 Откуда: Україна, Вінниця
|
Добавлено: Вс Авг 31, 2014 16:08 Заголовок сообщения: |
|
|
Sasha_bor
Дякую вам за підтримку! Щодо паливної системи, то мабуть BOSH на форсунках написаний такий №0445110252. Я не думаю, що ремонт моїх форсунок значно відрінятиметься по ціні ремонту від ваших. Адже 130 євро за реставраціє однієї форсунки мені здається занадто дорого. Можливо пошукати інший сервіс?! За 130 євро можна купити дві б/у форсунки, мабуть... ![Sad](images/smiles/icon_sad.gif) |
|
Вернуться к началу |
|
Sasha_bor Италофан
Возраст: 52 Знак зодиака: ![Стрелец Стрелец](templates/subSilver/images/icon_zodiac_sagittarius.gif) Зарегистрирован: 12.03.2013 Сообщения: 179 Откуда: м.Білогір'я, Хмельницька обл.
|
Добавлено: Вс Авг 31, 2014 18:04 Заголовок сообщения: |
|
|
так це BOSH. В Хмельницьку знайомий ремонтував форсунку лукас рено кенго 1.5 - міняли клапан + стенд заплатив 100 евро на той час 1100 грн. в тих йде заміна клапана в сборі. Ремонт нашої форсунки з стендом коштує біля 100$. Хоча наскільки я начитався може обійтись заміою керамічного шаріка деколи просто промивкою тоді стенд не потрібний. В інтернеті є багато інформації по цьому поводу. Вичисляйте які ллють, можна буде глянути. |
|
Вернуться к началу |
|
Sasha_bor Италофан
|
|
Вернуться к началу |
|
Dioma Amico
Возраст: 35 Знак зодиака: ![Телец Телец](templates/subSilver/images/icon_zodiac_taurus.gif) Зарегистрирован: 11.04.2013 Сообщения: 6 Откуда: Львів
|
Добавлено: Вс Авг 30, 2015 17:53 Заголовок сообщения: |
|
|
Доброго дня скажіть будь-ласка маю проблему не заводиться ( треба довго маслати щоб завівся + булькає в баку ) знімав редукційний клапан і насос в баці все почистив те саме) діагностика показала низький тиск в системі.Тему прочитав думаю що клапан можливо є хтось зі Львова хто б міг підїхати і дати попробувати клапан або насос. Дякую ( з мене могорич)
![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) _________________ ВС1200СК |
|
Вернуться к началу |
|
Dioma Amico
Возраст: 35 Знак зодиака: ![Телец Телец](templates/subSilver/images/icon_zodiac_taurus.gif) Зарегистрирован: 11.04.2013 Сообщения: 6 Откуда: Львів
|
Добавлено: Вс Авг 30, 2015 19:36 Заголовок сообщения: |
|
|
Говорив з майстром каже що проблема не в клапані і не в насосі ( казав що те що булькає через то що система десь підбирає повітря і через обратку йде в колбу в баці тим самим недає клапану тому що в колбі набирати пального бо там забагато повітря ( скажіть що робити?) бо знайшов знайомого який може позичити регулятор високого тиску і насос на пробу, майстер каже що нетреба то не в них проблема, що я маю робити? Сорі за дурні питання) _________________ ВС1200СК |
|
Вернуться к началу |
|
Sasha_bor Италофан
|
Добавлено: Пн Авг 31, 2015 10:12 Заголовок сообщения: |
|
|
В тебе скоріш за все така ж проблема як у твого земляка goric
у вас у Львові певно продають солярку з бульками (шутка) . Почитай що він робив і пробуй. Малоймовірно що система почала ні з того ні з сього пропускати. |
|
Вернуться к началу |
|
Саня 1974 Amico
Возраст: 50 Знак зодиака: ![Лев Лев](templates/subSilver/images/icon_zodiac_leo.gif) Зарегистрирован: 14.05.2013 Сообщения: 43 Откуда: доманёвка
|
Добавлено: Ср Окт 26, 2016 23:44 Заголовок сообщения: |
|
|
Ехал себе мирно никого не трогал загорелся чек сбросила обороты и заглохла. Притащил на тросу в гараж мучил её заводкой бак не булькочит а перекач слышно. Взял ОВД-2 установил программу проверил результат р0087 р0089 р0340. Стёр ошибки кручу стартером не заводиться но и ошибки не выбивает, и стартер вроде как в холостую. С чего начать с рампы? датчик разпредвалов ставил с рабочей фиоринке безтолку движок1.3 мультик. |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|