Возраст: 49 Знак зодиака: Зарегистрирован: 17.12.2009 Сообщения: 42 Откуда: Киевскаяобл.,г.Тетиев
Добавлено: Вс Авг 03, 2014 22:01 Заголовок сообщения: Не качає насос в баку....
При включенні замка запалення інколи не спрацьовує насос в баку...
Виходжу з положення постукавши палкою по бачку знизу.. Що за хрень не можу в`їхати.. особливо це часто в теперішню спеку..
Чи є різниця бак повний чи пустий? Ну наприклад коли повний бак все ок, а коли пустий- клинить? _________________ Давите пешеходов. Они должны усвоить, что раз они не платят дорожный налог, то не имеют права шляться по тому, что им не принадлежит.
(ц) Дж. Кларксон.
Zanski's Garage O6ЗЗЧIOI8I
Нє, я не то маю на увазі. Коли бак пустий- насос не охолоджується так, як повинен, бо не занурений у паливо повністю. З того бувають неприемності. Якщо десь з півбака є, то я думаю, не в тому справа. Але ж залізти в бак таки, я думаю, доведеться. _________________ Давите пешеходов. Они должны усвоить, что раз они не платят дорожный налог, то не имеют права шляться по тому, что им не принадлежит.
(ц) Дж. Кларксон.
Zanski's Garage O6ЗЗЧIOI8I
насос. Залазить в бак однозначно. _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Нє, я не то маю на увазі. Коли бак пустий- насос не охолоджується так, як повинен, бо не занурений у паливо повністю. З того бувають неприемності. Якщо десь з півбака є, то я думаю, не в тому справа. Але ж залізти в бак таки, я думаю, доведеться.
Охолоджується він не зануренням, а за рахунок прогону бензину через внутрішній об"єм та детали насоса при роботі. Зверху він довго буде охолоджуватись, бо там стакан стальний, на якому обмотки немає, а тільки магніти. Обмотка - на якорі.
Почати від реле танці.
Нє, я не то маю на увазі. Коли бак пустий- насос не охолоджується так, як повинен, бо не занурений у паливо повністю. З того бувають неприемності. Якщо десь з півбака є, то я думаю, не в тому справа. Але ж залізти в бак таки, я думаю, доведеться.
Охолоджується він не зануренням, а за рахунок прогону бензину через внутрішній об"єм та детали насоса при роботі. Зверху він довго буде охолоджуватись, бо там стакан стальний, на якому обмотки немає, а тільки магніти. Обмотка - на якорі.
Почати від реле танці.
При ударах по бакові він спрацьовує, а не по реле...
На вході до бака є розьем на чотири виходи, що ж там перевіряти, він герметично закривається. перевірив.. Так що буду бачити, якщо геть буде кабздець, то буду знімати бак.. Насос я так розумію геть не реанімується.. колись в 2008 стояв 200 уїв.. зараз і не знаю..
У меня на улиске сгорел. Снял бак без проблем, без ямы (не удобно) зато самостоятельно. Подошел от Ваз 10. Немного подрегулировать глубину погружения. Езжу почто 4 года. Дешево и работает.
охлождается бензином - следите за уровнем в баке.
ПРОШУ ПРОЩЕНИЯ НЕ ЗАМЕТИЛ ТУТ ДИЗЕЛЬ _________________ Харьков. Полеты на параплане,обучение!. 0638232201
Последний раз редактировалось: sos (Пт Авг 15, 2014 23:01), всего редактировалось 1 раз
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме