Продам Fiat Doblo оригинальный пассажир, в комплектации Malibu(тюнинг от завода изготовителя), серые вставки под хром, рейлинги, оригинальные диски на 14, заводской саб, 6 колонок , 1,9 турбо дизель 105 лошадей, кондиционер, 2 подушки аирбэг пробег 141 тыс., гаражное хранение. сигнализия, + зимняя резина(шипованая) , один сезон отъездили, все шипы на месте.
Более подробно 0681949606 , Николай, Нежин, (Черниговская обл.)
9000 $ - небольшой торг
Последний раз редактировалось: Nikolaymalibu (Сб Июл 12, 2014 10:45), всего редактировалось 1 раз
Також звернув увагу на пороги та місцедалі до середини кузова - таке враження що воно все ржаве.
ЙОЖЕГ, таке появляється,коли автомобіль стоїть в сирому гаражі з ямою.Або у металевому.
Лічиться - відро води і добра ганчірка...якщо звичайно стан не запущений.
П.С. У мене ще є загальне питання до продавця: колісні арки помальовані в чорний колір - це зроблено, чи так зі заводу? _________________ Раніше були: Fiat Ducato 2.5D,Fiat Uno 1.5i,Fiat Tipo 1.7D,Fiat Palio EX 1.2 16v,Fiat Doblo 1.9JTD
І багато чого іншого...
По фото машина хороша, але, пардон, 9 штук --ціна дуже велика, хоча й малібу, та ще й при сьогоднішньому курсі. Удачі в продажу. _________________ Веселі, брате, часи настали. (С.Вакарчук)
І змін на краще не видно. (Я)
Та... Тут і Маруську 96 року за 8 продати хочуть _________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60
. ну у меня же не 96 год, а 2005 и живая машина, а как покупают машины по 6 тыс 96 97 гг. я не знаю!?
За таку ціну їх ніхто не купує. Сьогодні говорив з дядьком, то транзіт 06 року 12 місяць вантажний за 7 тис продати не можуть (вікна врізані, постав сидіння й обший салон і все) _________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60
По фото машина хороша, але, пардон, 9 штук --ціна дуже велика, хоча й малібу, та ще й при сьогоднішньому курсі. Удачі в продажу.
Предложите, свою, адекватную стоимость, по которой бы забрал? а не просто обсуждать, дорого или нет.
Адекватної ціни не скажу, якби зараз збирався щось купувати--то спочатку полистав би авторіа, по базарі би пройшовся і т.д. Я коли свого купував 2 роки тому, то жартував що легше жінку вибрати ніж першу машину Друг в 2013 ще при старому курсі купив пасажира оригінального за 8200--і нічого, їздить. Люди ще не зовсім звикли до "доляра по 12 грн", тому коли переводити в грн то давить психологічно...
Для порівняння дивися:
http://auto.ria.com/auto_fiat_doblo-pass_13703055.html
Удачі в продажу. (Можна на "ти", в інтернеті як в бані--всі однакові ) _________________ Веселі, брате, часи настали. (С.Вакарчук)
І змін на краще не видно. (Я)
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме