Tr1kur1lla
В місті нічого би не повинно статися при температурі нижчу -5.
А на трасу якщо виїжджати - то його можне легко зняти. _________________ Дуже легко перевірити чи не закінчена Ваша місія на Землі,-якщо Ви ще живі, вона продовжується...
вчора виїзджав на трасу, за бортом +2 на панелі все без змін, не спостерігалось скачків температури, так що можна ставити, і непереживати, та звісно при плюсовій температурі з намордніком ніхто не збирається кататись, правда колега, минулого року їздив з чехлом до березня, ніяких відхилень в температурі та в роботі двигуна не спостерігав _________________ Україна Єдина!Путін хуйло!
Возраст: 39 Знак зодиака: Зарегистрирован: 28.08.2013 Сообщения: 195 Откуда: Єдина Україна (Львів)
Добавлено: Чт Май 22, 2014 15:35 Заголовок сообщения:
Які в кого стоять передні сидіння на Фіоріно?
Бо в мене пасажирське від поштовика...
Хочу замінити вже одразу 2, оригінальні фіоріновські не хочу, бо вони відверто кажучи не сильно зручні.
От і думаю від якої іншої машини гарно підійдуть. _________________ Дуже легко перевірити чи не закінчена Ваша місія на Землі,-якщо Ви ще живі, вона продовжується...
Возраст: 57 Знак зодиака: Зарегистрирован: 03.04.2011 Сообщения: 668 Откуда: Крым г.Симферополь
Добавлено: Пт Май 23, 2014 10:52 Заголовок сообщения:
Popl я не стал менять родные сидушки по нескольким причинам:
1. 500-700км даже на курьерском сиденье проезжаются без усталости, хоть там и не регулируемое, но удобное;
2. уже не раз приходилось везти грузы более 2м длиной, а любое другое сиденье так не сложится в пол, как родное курьерское(иначе на кой хрен салон-трансформер делать).
Но если очень хочется, то Андрей поставил себе передние с Берлинго(с подлокотниками и т.п.) _________________ "Fiat" - это не марка ,
"Fiat" - это стиль автовладельца!
Возраст: 39 Знак зодиака: Зарегистрирован: 28.08.2013 Сообщения: 195 Откуда: Єдина Україна (Львів)
Добавлено: Пт Май 23, 2014 11:22 Заголовок сообщения:
Poganin67
Та от за сидіння від берлінго чув, казали що зручно, самому би посидіти в них....
Може ще в когось є варіанти. Бо жінці в кур'єрському не сильно зручно.... _________________ Дуже легко перевірити чи не закінчена Ваша місія на Землі,-якщо Ви ще живі, вона продовжується...
Поставил задние стёкла с обогревом. Теперь хочу подключить обогрев стекла. Подскажите как вы подключали . Провод вели от торпеды или есть разьем в бочинах ,где можно подключится ??? Благодарен буду за помощь.
Поставил задние стёкла с обогревом. Теперь хочу подключить обогрев стекла. Подскажите как вы подключали . Провод вели от торпеды или есть разьем в бочинах ,где можно подключится ??? Благодарен буду за помощь.
Мучает аналогичный вопрос, у кого есть опыт решения?
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме