Всі, хто має коробку з нижнім перемиканням мають біду з тим, що болтається ручка як гівно в ополонці через те, що шарнірні з'єднання роздовбані.
До чого я веду - знайшов такі шарніри
http://concord-shop.com/userdata/shop/product/fe07043_water.jpg
Є замисл їх купити вкорячити. Зараз і про ремкомплект згадають, то кажу відразу, що мені вже не було до чого той ремкомплект ставити
У посадках був зазор, відповідно й ті втулки не трималися.
Питання стоїть так: хто з цим щось робив, бо в нас ще така штука, що в гаражі ями немає, машину або піднімати з однієї сторони, або кудись на яму їхати.
В кого які ідеї або поради? _________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60
Відправ кулісу в Бровари до Андрія 450гр і буде щастя
_________________ Швидкість ще ніколи нікого не вбила, а ось раптова зупинка
посеред дороги ... ось що вбиває.
Oleg1982
Тема була створена для тих, у кого зайвих 450 грн немає. А якщо ми тут все розжуємо до толку, то будемо мати можливість самі реставрувати тяги перемикання. _________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60
zbuduna
ну що я можу сказати ... самому її реставрувати вийде відчутно дорожче ти тількі на токарних прибамбасах з кулісою збанкрутуєш а ще додати сварку, умови (зборка/розборка), то тоді розумієш що хлопці на броварах лікують кулісу дуже бюджетно _________________ FuckFuelEconomy-Turbo Power I’m Lovin' it
турбік добло
Uno
Єдина ВЕЛИКА проблема, яку ми маємо - це відсутність ями в гаражі.
Значить ми будемо робити ті тяги поетапно.
І так, в позиції 1 ми присобачили старий, почищений та забитий новою змазкою рульовий накінечник, який побував у токаря - вже ручка не гуде.
Правда фото вже зробленого немає - якщо не забуду, то зроблю
Для позиції 2 необхідні малі шарнірні з'єднання накшталт таких, на які є ссилка в першому моєму повідомленні в цій темі.
Фото 2528.jpg
Описание:
Размер:
408.15 KB
Просмотрено:
200 раз(а)
Фото 2550.jpg
Описание:
Размер:
423.63 KB
Просмотрено:
241 раз(а)
_________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме