Возраст: 39 Знак зодиака: Зарегистрирован: 22.03.2007 Сообщения: 8238 Откуда: Хануд
Добавлено: Пт Май 16, 2014 21:23 Заголовок сообщения:
«Нова Пошта»
Ужгород-Запоріжжя
Габарити 150х50х30
Вага (кг) 20
Розрахункова вартість доставки 180
Стоимость перевозки ...................... 160.31
Стоимость оформления .................. 17.0
Комиссия .......................................... 3
Итого ................................................. 180
Возраст: 40 Знак зодиака: Зарегистрирован: 09.05.2009 Сообщения: 3209 Откуда: ЗСУ
Добавлено: Вт Май 20, 2014 13:16 Заголовок сообщения:
RomanLviv писал(а):
Dysu
не забирай груз і все. нехай дзвонять. в мене була історія з НП, відправляв в київ фару "наложеним платежом" по дорозі її побили (скло) покупець не взяв бо побита. Нова пошта - ми розберемся хто тут винен, але перше заплатіть (доставка туда і назад ), я з тим не парився бо доставка і ціна за фару була +- одинакова. Коли до мене подзвонили другий раз я їх добре послав, сказав що про них думаю. більше дзвінків не було. А тарифи в них космічні. Принаймі бампер до Уно Ковель-львів, пересилка 200грн. при ціні бампера 160грн. но тут я вже оплатив.
Крупное нужно отправлять Деливери _________________ Ford C-Max 2.0 (були: Opel Vectra C, Opel Omega B, Opel Vectra B, Opel Omega A, Opel Kadett E, Opel Kadett E, Fiat Regata 75 i.e.)
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме