|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
 |
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Denwer Италоманьячище

Возраст: 46 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 30.11.2010 Сообщения: 6196 Откуда: Киев
|
Добавлено: Ср Апр 16, 2014 16:00 Заголовок сообщения: |
|
|
Если речь о бензе, а не о дизеле, то я участвую в опте. Сотню литров нашел бы во что набрать. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Shadons Италофан

Возраст: 45 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 07.04.2013 Сообщения: 233 Откуда: Україна
|
Добавлено: Ср Апр 16, 2014 16:30 Заголовок сообщения: |
|
|
я звісно не багатий буратіно... але враховуючи розхід фіоріно та місткість баку... "ммм" чи "групова заправка".... їхати через півміста чи ще якось... економія якась така сумнівна...
2. ІМХО - брсм евро соляра стала ...кароч є краще за тіж гроші... кажу з поведінки авто...
по економії - слідкувать за тиском в колесах, фільтра частіш мінять, спинку сідушки трохи нижче, розслабитись.... і катати неспішно в правому ряду  |
|
Вернуться к началу |
|
 |
knocking Италофан

Возраст: 37 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 16.02.2013 Сообщения: 224 Откуда: Киев
|
Добавлено: Ср Апр 16, 2014 18:43 Заголовок сообщения: |
|
|
Прошу не закидати на брсм... А що ж ви краще л'єте за ті ж гроші....??? Поділіться.... |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Urka Оргкомитет клуба

Возраст: 39 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 01.09.2009 Сообщения: 7320 Откуда: Киев, Куреневка-Виноградарь
|
Добавлено: Ср Апр 16, 2014 20:54 Заголовок сообщения: |
|
|
олію з макдональдсу _________________ fiat 124-->fiat tipo--> ford focus II + uno turbo
я пью только 2 вида пива: Хугарден и бесплатное©
СТО автохакер ищет механика(Киев) |
|
Вернуться к началу |
|
 |
knocking Италофан

Возраст: 37 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 16.02.2013 Сообщения: 224 Откуда: Киев
|
Добавлено: Ср Апр 16, 2014 21:58 Заголовок сообщения: |
|
|
Urka писал(а): | олію з макдональдсу |
Або по темі, або нафік звідси!!!! |
|
Вернуться к началу |
|
 |
CreAtoR Италоманьячище

Возраст: 44 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 05.11.2010 Сообщения: 25268 Откуда: Одеса
|
Добавлено: Ср Апр 16, 2014 22:06 Заголовок сообщения: |
|
|
пацаны, по теме вам не интересно, мало скидки видишь ли...предложи больше, чо?
приобрести 20 тонн кишка тонка? _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2 |
|
Вернуться к началу |
|
 |
vader555 Италоманьячище

Возраст: 41 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 20.06.2013 Сообщения: 3035 Откуда: Киев
|
Добавлено: Ср Апр 16, 2014 22:12 Заголовок сообщения: |
|
|
knocking писал(а): | Urka писал(а): | олію з макдональдсу |
Або по темі, або нафік звідси!!!! |
Ти знов бушуэш? з почуттям гумору в тебе проблеми. На брсмі я вже більше року принципово не заправляюсь, після того, як мій дизельний атмосферник берлінго тупо перестав заводитись, одразу після запрвавки на брсм. Виявилось, що вони штовхають рапсову солярку під маркою эвро, а для неї потрібно спеціально налаштовану паливну систему. Коротше 40 літрів соляри довелось віддати кразисту як за 20. Оскільки ремонт дизеля - справа не для слабонервних - рекомендую на таких говнозаправках не таритись. Крім того знайомий ще масла в вогонь підкинув, що живе близько до нафтобази брсм, в них в радіусі 50км ніхто там не запрвляэться, бо знають що вони мутять з паливом таке, що двигуну бистро буде гамбець, притому мультіджету. Що-що, а на паливі економити для наших краль можна лише оі, коли будеш заправлятись на більш-менш брендових заправках, а не грати в лотерею. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Urka Оргкомитет клуба

Возраст: 39 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 01.09.2009 Сообщения: 7320 Откуда: Киев, Куреневка-Виноградарь
|
Добавлено: Чт Апр 17, 2014 09:14 Заголовок сообщения: |
|
|
ну чому ж так критично! ось все зроблено, 1000 грн і коханка в макдаку - профіт _________________ fiat 124-->fiat tipo--> ford focus II + uno turbo
я пью только 2 вида пива: Хугарден и бесплатное©
СТО автохакер ищет механика(Киев) |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Shadons Италофан

Возраст: 45 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 07.04.2013 Сообщения: 233 Откуда: Україна
|
Добавлено: Чт Апр 17, 2014 10:08 Заголовок сообщения: |
|
|
vader555 писал(а): |
Виявилось, що вони штовхають рапсову солярку під маркою эвро, |
+1))) але я не хотів озвучувати цю версію так як не зовсім в ній впевнений але чув не раз за останній рік. Хоча ще два роки тому тільки на БРСМі заправляли кенгурушку 1,5dci.
З того, що я "пробував" для фіо - укравто найкраще - але! перше - кажись тільки 3 азс на всю Україну і всі три у столиці, друге ціна - краще помовчу... якість коштує дорого. Але на ній я бачив такий розхід і поведінки авто в яку мало хто вірить. В "перерахунку" на звичайну солярку виходить 1/1 - коштує дорожче але розхід менше. Як на "дальняк" то по можливості заливаю.
На місці тарюсь вентусом - за останній рік альтернативи не відчув/найшов. (у мене по дорозі є всі відомі бренди, шели, окко, брсм, лукойл, сокар. та інш. ) Плюс зимою авто на вулиці - питань в морози при запуску не було. Це все моє ІМХО, на "аксіому" не претендую.
ПИ.СИ. Сокар вродь показалось соляра ніччо, але... купляв якось у каністру 10л бенза, націдили від сили літрів 8,5 , заправщик прикинувся дебілом і начав розказувать що в мене каністра "неправильна"... ну ви поняли еслі чо... на бориспільській трасі... обминайте.... |
|
Вернуться к началу |
|
 |
maan007 Италофан

Возраст: 46 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 23.04.2013 Сообщения: 280 Откуда: Львів
|
Добавлено: Чт Апр 17, 2014 10:14 Заголовок сообщения: |
|
|
А ще давайте врахуємо що ми всі з різних міст. Так що гурт навряд проканає. Цікаво чи можна придбати паливні картки на певну суму зі знижкою. Спробую взнати на Сокарі і ОККО. _________________ Fiat forever !!!
ПТН ПНХ !!! |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Shadons Италофан

|
Добавлено: Чт Апр 17, 2014 10:25 Заголовок сообщения: |
|
|
maan007 писал(а): | Спробую взнати на Сокарі |
раджу бути уважним, бо "недоливають" дуже багато  |
|
Вернуться к началу |
|
 |
vader555 Италоманьячище

Возраст: 41 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 20.06.2013 Сообщения: 3035 Откуда: Киев
|
Добавлено: Чт Апр 17, 2014 10:41 Заголовок сообщения: |
|
|
Shadons
Shell - найкращий вибір - ціна завжди адекватна на соляру, якість на висоті, розхід менший. І паливні картки завжди дешевші на 50-70 коп ніж за нал  |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Shadons Италофан

|
|
Вернуться к началу |
|
 |
knocking Италофан

|
Добавлено: Чт Апр 17, 2014 11:28 Заголовок сообщения: |
|
|
Рік на брсм-і, що на бориспільській.... Нічого поганого не можу сказати, а в порівнянні з окко.... То одна поділка падала за два дні, тепер на брсм за три... Маршрут і умови однакові..... |
|
Вернуться к началу |
|
 |
ShootingStar Amico

Возраст: 44 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 01.03.2014 Сообщения: 1 Откуда: Умань
|
Добавлено: Чт Апр 17, 2014 11:53 Заголовок сообщения: |
|
|
якось на сландо бачив люди продають талони на дизель, від 1000 літрів пропонують скидку 60 коп, зручно було б їх розділити між людьми, заправки там пропонувались різні. Сам ніколи не мав справи з талонами, може хто просвітить які там нюанси. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|