Не доходит тепло до печки. говорят, что типа сломан переключатель...
Это возможно? и если это возможно, то как его починить? И действительно ли там вообще есть переключатель???
Дуже дибільна конструкція пічки на Уно 45.
Без того почетвірника мале коло по-людськи працювати не буде.
Але той почетвірник не такий простий, основний канал бає бути на половину перекритий, інакше гідравлічний опір пічки буде завеликий, щоб рідина проходила нею.
У конструкції на середній фото є загроза перегріти двигун, бо при закритій пічці мале коло є розірване. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
triskvelin
Я про схему роботи. Заводську.
Кран також може бути проблемою. Дуже негарні іржаві потьоки. А частинки іржі дуже надійно виводять з ладу як радіатор опалювача - так і сам кран, що на верхньому фото. Особисто стикався з аналогічною проблемою після вимушеної їзди на воді. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Для надійного встановлення крану слід добре злито рідину, ретельно знежирити і трохи підмазати герметиком, бо на рідних ущільнювачах у мене текло. Усі рази що я пробував. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Не надо ничего мазать, подтекало и на моей печке, вот сделал - http://www.drive2.ru/l/2803746/ , пару раз было тоже подклинивал краник, но всё обошлось как то сам открылся. Уже буду по теплу разбирать
регулировал в салоне температуру, потом резко похолодало, начал регулировать рычажком-ничего. Проехал немного потом обратно закрыл-открыл и всё. Теперь не регулирую , пока приоткрываю подачу холодного воздуха в салон
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме