Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 07.04.2013 Сообщения: 233 Откуда: Україна
Добавлено: Чт Мар 20, 2014 10:51 Заголовок сообщения:
замінив рульова тяга
які були симптоми - при розгоні десь в діапазоні 40-70 км трішки кидало морду авто вліво вправо, і на поганій дорозі торохкотіло в підвісці. До останнього думав що шарова опора.
Ціна питання 170-240грн. + яма обо підйомнік. Але! Нормально зняти і поставити нереально (міняли ліву але на правій думаю також ) без спецінструмента. Граней під ключ на тязі немає а розводним ключом не долізти. Хто дружить з сваркою то за годину можна зварить "сьемнік" (в трубку більшого діаметра ніж головка рульової вварили гайку, - наділи через всю тягу, зажали болтом і акуратно відкрутили/замінили)(кому цікаво виложу фото).
Перед заміною бажано глянути на стан пильника і купити також металевий хомут бо він там (рідний) одноразовий. Менший пластиковий в принципі при акуратному зніманні можна використовувати ще раз.
Якось так.
Возраст: 40 Знак зодиака: Зарегистрирован: 20.06.2013 Сообщения: 3035 Откуда: Киев
Добавлено: Пн Мар 24, 2014 13:26 Заголовок сообщения:
gunman_v писал(а):
Popl писал(а):
При пристібнотому ремні безпеки ДУЖЕ часто спрацьовує звуковий сиглан та світиться індикатор непристібнутого ремня((( Буквально за 5 сек само перестає замахувати, а інколи потрібно переклацнути ремінь.
Бризгав ВДшкою, не помагає. Я так розумію що десь поганий контакт???
Розбери замок ременя. Здається, там пружинний контакт - лікується підгинанням.
Тонкою викруткою, акуратно, розколоти(розібрати) пластикову кришку замка, та перебрати контактну групу.
дякую. в мене аналогічна х-ня. вже за..довбав той пискливий червоний чувачок )) буду робирати і робити
Возраст: 38 Знак зодиака: Зарегистрирован: 28.08.2013 Сообщения: 195 Откуда: Єдина Україна (Львів)
Добавлено: Пн Мар 24, 2014 14:36 Заголовок сообщения:
vader555 писал(а):
gunman_v писал(а):
Popl писал(а):
При пристібнотому ремні безпеки ДУЖЕ часто спрацьовує звуковий сиглан та світиться індикатор непристібнутого ремня((( Буквально за 5 сек само перестає замахувати, а інколи потрібно переклацнути ремінь.
Бризгав ВДшкою, не помагає. Я так розумію що десь поганий контакт???
Розбери замок ременя. Здається, там пружинний контакт - лікується підгинанням.
Тонкою викруткою, акуратно, розколоти(розібрати) пластикову кришку замка, та перебрати контактну групу.
дякую. в мене аналогічна х-ня. вже за..довбав той пискливий червоний чувачок )) буду робирати і робити
А я не паврився, закоротив два дроти і маю спокій.Пристібаюсь постійно автоматично. _________________ Дуже легко перевірити чи не закінчена Ваша місія на Землі,-якщо Ви ще живі, вона продовжується...
Всем привет! Мужики, а никто не заморачивался с "соплей" от дворников? В свое время на логане укорачивал маленькую тягу в нете на эту тему полно инструкций. На наш автомобиль ничего не нашел, на сколько укорачивать? А то тоже очень нервирует.
меня эта "сопля" тоже достала. На первый взгляд вроде легко её победить - берём левый дворник ставим чуть длиннее, а правый чуть короче. Но прикол в том , что ни одно из универсальных креплений на базарных щётках не подходит. Я специально снял щётку и объездил пол города по магазинам и авторынкам. Куча переходников и нихера не подобрал. Вывод - надо химичить самому. Вот кто первый схимичит и выложит фотки в студию, тому от всего форума бутылка пива))) _________________ КТО НЕ КУРИТ И НЕ ПЬЁТ, ТОТ НА ОРГАНЫ ПОЙДЁТ!
portrain sasmcv
мужики, що за "сопля"? просвятіть _________________ Дуже легко перевірити чи не закінчена Ваша місія на Землі,-якщо Ви ще живі, вона продовжується...
vader555
звичайно, не хочу. Просто цікаво, що може напрягати на лобовому так сильно, що аж тягу потрібно вкорочувати... _________________ Дуже легко перевірити чи не закінчена Ваша місія на Землі,-якщо Ви ще живі, вона продовжується...
меня эта "сопля" тоже достала. На первый взгляд вроде легко её победить - берём левый дворник ставим чуть длиннее, а правый чуть короче. Но прикол в том , что ни одно из универсальных креплений на базарных щётках не подходит. Я специально снял щётку и объездил пол города по магазинам и авторынкам. Куча переходников и нихера не подобрал. Вывод - надо химичить самому. Вот кто первый схимичит и выложит фотки в студию, тому от всего форума бутылка пива)))
Я подобрал дворник с длиной 70см, взамен родного 65см. Большего размера нет, как в принципе и толку от подобранного дворника. Если будет время на выходных укорочу трапецию.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме