Возраст: 48 Знак зодиака: Зарегистрирован: 26.01.2014 Сообщения: 11 Откуда: Каменец-Подольский
Добавлено: Пт Мар 14, 2014 22:14 Заголовок сообщения: Допоможіть з компом до скудо 2000
Панове допоможіть! недавно купив Фіат скудо 2000, стикнувся з ...проблема не проблема...,але .... лічильник кілометражу запам'ятовує тільки сотні кілометрів і дальше,тисячі,і т.д., якщо ж я за один раз проїхав 4 км, то вони компом не запам'ятовуються.
Наприклад.
У мене на спідометрі 185600, якщо я зараз зганяю до Хмельницького і назад, то буде 200 км пробігу і відповідно лічильник його запам'ятає(стане 185800). Але якщо я заведу мотор і проїду на роботу 5 км, то мало би бути 185605...нажаль це не так, томущо після того як я заглушу двигун, а потім знову включу, то на лічильнику знову буде 185600, і так може продовжуватись пока у мене знову не буде поїздка на 100 і більше км..... Таке добре на лічильнику за світло вдома бо він стоїть на місці,а на машині трішки погано важко контролювати пробіг....Можливо попередній власник коли скручував спідопетр щось поломав у програмі??? Допоможіть!! Вибачте за великий текст)))
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме