|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
DronSKM Amico
Возраст: 34 Знак зодиака: Зарегистрирован: 05.11.2013 Сообщения: 37 Откуда: Ивано-Франковськ
|
Добавлено: Вс Мар 02, 2014 20:39 Заголовок сообщения: Продам Fiat Doblo MAXI пасажир, 2006р.в. |
|
|
Продам свого добліка у зв'язку з потребою більшого буса, авто в дуже доброму стані, не битий, не фарбований, сірий металік, довга база, БЕЗ сажевого фільтра, кондиціонер, підігрів дзеркал, подушка безпеки, іммобілайзер, електро-скло підйомники, коректор фар, мікроліфт сидіння, бортовий компютер, центральний замок, задні сидіння від Honda CR-V. Пригнаний у серпні 2013 року.
Описание: |
|
Размер: |
103.81 KB |
Просмотрено: |
357 раз(а) |
|
_________________ Продажа Резини, Дисків нових та б/в з Європи, не дорого! |
|
Вернуться к началу |
|
|
alplast Amico
Возраст: 43 Знак зодиака: Зарегистрирован: 09.04.2013 Сообщения: 43 Откуда: Львів
|
Добавлено: Пн Мар 03, 2014 00:39 Заголовок сообщения: |
|
|
Ви пишете що максимальна комплектація. Проясніть де вона????
|
|
Вернуться к началу |
|
|
DronSKM Amico
Возраст: 34 Знак зодиака: Зарегистрирован: 05.11.2013 Сообщения: 37 Откуда: Ивано-Франковськ
|
Добавлено: Пн Мар 03, 2014 02:37 Заголовок сообщения: |
|
|
alplast писал(а): | Ви пишете що максимальна комплектація. Проясніть де вона???? |
як де?? в машині)) де ще може бути))
|
Вернуться к началу |
|
|
mishanja_86 Италофан
Возраст: 38 Знак зодиака: Зарегистрирован: 12.04.2012 Сообщения: 121 Откуда: Львов
|
Добавлено: Пн Мар 03, 2014 19:28 Заголовок сообщения: |
|
|
1. Якщо Панорама--то повинен бути ОРИГІНАЛЬНИЙ пасажир. А щось я там оригінальності в упор не бачу.
2. Диски на 14 на максі---фе, як інвалід виглядає. Імхо
3. Мотор 1.3 на максі--я б не ризикнув, шукав би тільки 1.9 (якщо брати максі). Максі---трудяга, там моща потрібна.
P.S. Пардон якшо шо ...
_________________ Веселі, брате, часи настали. (С.Вакарчук)
І змін на краще не видно. (Я) |
|
Вернуться к началу |
|
|
DronSKM Amico
|
Добавлено: Пн Мар 03, 2014 19:43 Заголовок сообщения: |
|
|
mishanja_86 писал(а): | 1. Якщо Панорама--то повинен бути ОРИГІНАЛЬНИЙ пасажир. А щось я там оригінальності в упор не бачу.
2. Диски на 14 на максі---фе, як інвалід виглядає. Імхо
3. Мотор 1.3 на максі--я б не ризикнув, шукав би тільки 1.9 (якщо брати максі). Максі---трудяга, там моща потрібна.
P.S. Пардон якшо шо ... |
1.малось на увазі що повна комплектація для саме цієї модифікації
2. диски поставити другі , проблем не бачу. стоять оригінальні
3. я думаю, що інженери компанії Fiat трошки краще розуміються в розрахунках потужності автомобіля від Вас чи від мене чи від будь-кого іншого, і чомусь не забрали мотор 1.3 з максі бази, напевно на то були вагомі причини, до Вашого відома маса автомобіля не суттєво більша в максі бази. і доведу до Вашого відома, що крутний момент в Вашого авто всього навсього більший на 10 нютонів на метр ніж в мого авто. 1.3 мотора вистачає з головою для міста!
|
Вернуться к началу |
|
|
mishanja_86 Италофан
Возраст: 38 Знак зодиака: Зарегистрирован: 12.04.2012 Сообщения: 121 Откуда: Львов
|
Добавлено: Пн Мар 03, 2014 20:19 Заголовок сообщения: |
|
|
DronSKM писал(а): |
3. я думаю, що інженери компанії Fiat трошки краще розуміються в розрахунках потужності автомобіля від Вас чи від мене чи від будь-кого іншого, і чомусь не забрали мотор 1.3 з максі бази, напевно на то були вагомі причини, до Вашого відома маса автомобіля не суттєво більша в максі бази. і доведу до Вашого відома, що крутний момент в Вашого авто всього навсього більший на 10 нютонів на метр ніж в мого авто. 1.3 мотора вистачає з головою для міста! |
Нічого не маю проти мотора 1.3, файний-економний моторчик. Але в максі буда більша і наш хлоп туда буде грузити по максимуму і відповідно мотор буде получати під хвіст сильніше. Максі--трудяга, має возити грузи, а там БАЖАНО потужніший двигун. До речі, є максі і бензиновий 1.4, теж кажуть вистачає, якщо з розумом. Мир всім
_________________ Веселі, брате, часи настали. (С.Вакарчук)
І змін на краще не видно. (Я) |
|
Вернуться к началу |
|
|
CarElf Италомафиози
Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 28.12.2013 Сообщения: 745 Откуда: Україна
|
Добавлено: Пн Мар 03, 2014 20:30 Заголовок сообщения: |
|
|
що плануєш брати?
|
|
Вернуться к началу |
|
|
DronSKM Amico
|
Добавлено: Пн Мар 03, 2014 20:30 Заголовок сообщения: |
|
|
Нічого не маю проти мотора 1.3, файний-економний моторчик. Але в максі буда більша і наш хлоп туда буде грузити по максимуму і відповідно мотор буде получати під хвіст сильніше. Максі--трудяга, має возити грузи, а там БАЖАНО потужніший двигун. До речі, є максі і бензиновий 1.4, теж кажуть вистачає, якщо з розумом. Мир всім [/quote]
ну я тому і звернув увагу саме на тягу двигуна, різниця всього в 10 одиниць, за що і пояснюю шо 1.9 не набагато краще буде тягнути груз ніж 1.3, там вся різниця тільки в розгоні, а тяга практично однакова, тошо наші будуть грузити це вже зовсім інша річ, максі база не відрізняється вантаопідйомністю від короткої бази, а якшо так думати то наші і в таврію грузять тонну, а то і більше, а там мотор 1.2...
і я думаю якшоб 1.3 були поганими моторами то їх би не ставили на 3-т покоління добліків, такшо думайте самі
|
Вернуться к началу |
|
|
DronSKM Amico
|
Добавлено: Пн Мар 03, 2014 20:40 Заголовок сообщения: |
|
|
CarElf писал(а): | що плануєш брати? |
Trafik, Vivaro в довгій базі 100-ку останніх років
|
Вернуться к началу |
|
|
alplast Amico
Возраст: 43 Знак зодиака: Зарегистрирован: 09.04.2013 Сообщения: 43 Откуда: Львів
|
Добавлено: Пн Мар 03, 2014 22:58 Заголовок сообщения: |
|
|
Галогенки? Партронік( для довгої бази це важливо)? Дзеркала - електрика?
|
|
Вернуться к началу |
|
|
alplast Amico
|
Добавлено: Пн Мар 03, 2014 23:00 Заголовок сообщения: |
|
|
Ну а про пробіг у 144тисячі Ви хоть самі вірете????????
|
|
Вернуться к началу |
|
|
DronSKM Amico
|
Добавлено: Пн Мар 03, 2014 23:35 Заголовок сообщения: |
|
|
alplast писал(а): | Ну а про пробіг у 144тисячі Ви хоть самі вірете???????? |
не думаю щоб німці скручували пробіг, так як вибирав машину сам, передивився там не мало машин, стан відповідає пробігу, тому вірю в цей пробіг
|
Вернуться к началу |
|
|
DronSKM Amico
|
Добавлено: Вт Мар 04, 2014 00:17 Заголовок сообщения: |
|
|
alplast писал(а): | Галогенки? Партронік( для довгої бази це важливо)? Дзеркала - електрика? |
я особисто ніколи не бачив добло з оригінальними парктроніками і електро дзеркалами, підігрів дзеркал є, а от електрорегулювань не бачив...ну мається на увазі авто тих років які у мене.. ви бачили??
|
Вернуться к началу |
|
|
Stormman Италоманьяк
Возраст: 36 Знак зодиака: Зарегистрирован: 12.06.2012 Сообщения: 440 Откуда: Київ, Ківерці
|
Добавлено: Вт Мар 04, 2014 00:23 Заголовок сообщения: |
|
|
в мене добло 2004 р. з парктроніком і електро дзеркалами, комплектація "Елегант", грузовий.
|
|
Вернуться к началу |
|
|
DronSKM Amico
|
Добавлено: Вт Мар 04, 2014 00:35 Заголовок сообщения: |
|
|
Stormman писал(а): | в мене добло 2004 р. з парктроніком і електро дзеркалами, комплектація "Елегант", грузовий. |
наскільки я знаю, і наскільки облазив інтернет, елегант це оригінальні пасажири, в інеті обшукав елегант грузових, не знайшов ніодного, може не там шукаю, можна фото, якшо не важко?
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|