Андрію, я написав саме про такий ключ. В мене лезо було зломане - старе витягнули і поставили нове, потім нарізали. Відповідно в пластмасі залишився старий "рідний" чіп. Просто не у всіх майстернях мали заготовку леза.
І ще одне - оська в цьому ключі зі якоїсь спеціальної сталі - було трохи проблематично її висверлити.
Підкажіть де в такому ключі знаходиться транспондер (чіп імобілайзера)
Треба додивлятись сайт повністю http://chipkey.com.ua/product-1200-34-34.html
І тут немає чіпа - тільки місце під нього біля основи леза - знімається кришечка. Крім того можна переставити само лезо - воно зафіксоване двома штифтами. В "рідному ключі" чіп залитий пластмасою і його не виколупаєш.
Дякую за відповідь
Мене цікавить де чіп знаходиться , бо є в наявності лише один ключ
хочу якраз з того сайту заказати заготовку щоб зробити дублікат
Ну і звісно питання стало ребром на наявність імобілайзера
В моєму авто попередній власник доставив кнопку на примусове вкл WEBASTO на заглушеному двигуні без ключа запалення
ну і в тому є так званий косяк (на мою думку) - коли включена дана кнопка і завести авто, то його неможливо заглушити, навіть якщо витягнути ключ запалення. Виключаєш кнопку і двигун глохне
Тобто імобілайзер не працює коректно, або зроблений якийсь обхід _________________
Дякую за відповідь
Мене цікавить де чіп знаходиться , бо є в наявності лише один ключ
хочу якраз з того сайту заказати заготовку щоб зробити дублікат
Ну і звісно питання стало ребром на наявність імобілайзера
В моєму авто попередній власник доставив кнопку на примусове вкл WEBASTO на заглушеному двигуні без ключа запалення
ну і в тому є так званий косяк (на мою думку) - коли включена дана кнопка і завести авто, то його неможливо заглушити, навіть якщо витягнути ключ запалення. Виключаєш кнопку і двигун глохне
Тобто імобілайзер не працює коректно, або зроблений якийсь обхід
Цей ключ, що ти показав, з кнопками під плату ЦЗ. Можеш зробити звичайний http://chipkey.com.ua/product-210-34-34.html - заготовка 40 гривень. Ці прямокутнички на фото це якраз чіп - він вставляється біля леза в ключ.
Заповни профіль повністю - двигун і рік випуску. Бо ці ключі для 1995-2006 років. В 1.9 часто просто викидають імобілайзер - можна нарізати лезо (без чіпа) і спробувати завести.
Вот сегодня занимался изучением устройства ключа, и что из этого получилось...
http://m.vk.com/topic-16358787_29457138 _________________ Мы ничего не раздаем с такой щедростью, как советы.(с) Франсуа де Ларошфуко
095-888-31-80
Дуже допоміг ваш обзор
Взнав що є в мене чіп, то значить має бути імобілайзер (завтра попробую без чіпа)
P.S. Що блокує імобілайзер???? _________________
Последний раз редактировалось: dfx (Пн Фев 10, 2014 00:38), всего редактировалось 1 раз
Перевірив я свій ключ без чіпа - не заводиться
на мою думку цей імобілайзер не захищає взагалі авто
на клапан можна подати + і все буде працювати
В Ford наприклад, блокує подачу палива і плюс стартер, мозги. _________________
Можна підключити - від плафону на пряму до кінцевиків
Суть плавного гаснення полягає в тому щов втикнути ключ в замок запалення
Коли включаєш запаленя, або закриваєш ЦЗ то він повинен гаснути за коротший термін _________________
dfx, дякую.
Проблема полягає в тому, що при постановці на сигналізацію треба чекати поки погасне плафон, інакше сигналка пищить ніби відкриті якісь двері.
dfx, дякую.
Проблема полягає в тому, що при постановці на сигналізацію треба чекати поки погасне плафон, інакше сигналка пищить ніби відкриті якісь двері.
ставили сигналку напевно якісь кулібіни (підключено сигнальний провід сигналізації замість кінцевиків до плафону)
потрібно просто виставити затримку в самій сигналізації і все буде гуд
Почитайте книжку до своєї сигналізації про плавне викл світла _________________
Цікавить хто робив копію чіпа імобілайзера.
А саме ціни на роботу, бо чіпи є в неті від 40 до 65 грн
Можливо в Тернополі є клубний ключник, який таким займається _________________
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме