Куплю Добло, оригінальний пасажир, 2006 г + з новою мордю, дизель. Бажано десь на західній Україні (щоб не далеко їхати). Чекаю пропозицій. Дякую _________________ Хорошо там, где меня нет... Но ничего, я и туда доберусь!
Валерчик тут)) дякую за пропозицію.... хочу в новій морді
padre дякую за активність.
Можливо здається, що я забагато хочу: нова морда, 1,9, невеликий бюджет, але як то кажуть - хто шукає - той знаходить.
Ще раз спасибі за допомогу)
шукаєм далі.....
Думаю,що потрібно автора трохи засмутити.
Податок на 1.9 на грудень 2013 складав 19000 грн,це було 2300 у.е.Плюс мито, плюс ціна "вантажника" за кордоном в ідеальному стані 4500-5000 євро.
В бюджет 8000 у.е нереально вкластися...
я відмовився...хочу мінімум 9000,інакше немає змісту продавати автомобіль в такому стані.
Питання: що Ви шукаєте "стан" чи "ціну". Я особисто шукав "стан". _________________ Раніше були: Fiat Ducato 2.5D,Fiat Uno 1.5i,Fiat Tipo 1.7D,Fiat Palio EX 1.2 16v,Fiat Doblo 1.9JTD
І багато чого іншого...
та ринок наш я вже вивчив. у нас ціни нереально великі на хороші авто.
Сам дивуюсь з наших податків, зборів, акцизів і т.п.
але дати 9к за Добло груз 2004 року... нізащо в світі. я краще куплю авто в словаччині за 3к євро і буду кожні 5 днів пересікати кордон. заодно пивка куплю тай сосисок. це власна думка) нікого не ображаючи _________________ Хорошо там, где меня нет... Но ничего, я и туда доберусь!
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме