я дорого поплатився за їзду без бризговиків. за місяць - два зішліфувало фарбу і цинк. (автодор щоб тебе )
на скору руку поставив безіменні жигулівські. прикріпив за пластмасовий підкрильник
Heet,Понятно,Спасибо.Уже нашел,и такие ка у Вас,но купил елегант 4.А фото сзади можно вашего авто? _________________ https://www.drive2.ru/r/fiat/657678/
65 грн. Только они немного чиркают по ямкам. Но по трассе отлично. _________________ Переговори з окупантами на твоїй землі можуть тривати не довше автоматної черги.
расінг з залізними пластинками внизу задні ставиш начинаючи від риски яка йде посередині бампера якщо дивитися з боку а передні вирізаеш полоску щоб прилягав до виступу на підкрилку стандартному сверлиш в крилі два отвори підсаморізи а третій саморіз у низу стандартний ним прикручуеш в останню чергу я сьогодні ставив товаришу спарки але їх крутить в різні боки занадтто тонкий пластик а от расінг саме то у мене вже рік минув і все добре расінг з кутами внизу не круглими а 90 градусів на них закльопки не іржавіють тай залізо міцне спроста не зігнеш ну от наче і все вдачі у постановці брозовиків панове італоманьяки.
Возраст: 41 Знак зодиака: Зарегистрирован: 09.02.2015 Сообщения: 117 Откуда: Хмельницкий
Добавлено: Чт Мар 12, 2015 09:48 Заголовок сообщения:
я поставив на перед елегант 3 (150грн пара). На зад не погано встають елегант 2 (100 грн пара), але передні трохи довгі, думаю, може можна 3-5 см зрізати, але тоді він мабуть загубить жорсткість.
Возраст: 69 Знак зодиака: Зарегистрирован: 26.11.2014 Сообщения: 27 Откуда: г.прилуки
Авто: FIAT DOBLO 1. 4газ-бензин панорама 2010г ОРГ.ПАС . ZFA22300005725461
Добавлено: Чт Мар 12, 2015 15:38 Заголовок сообщения:
cheshirskiy писал(а):
я поставив на перед елегант 3 (150грн пара). На зад не погано встають елегант 2 (100 грн пара), але передні трохи довгі, думаю, може можна 3-5 см зрізати, але тоді він мабуть загубить жорсткість.
Добрый день, фото брызговиков на машине посмотреть можно . Скажите какой размер, марка резины?Спасибо. С уважением Вячеслав
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме