Огляд варіантів прослуховування музики в наших авто.
Як було мною знайдено після пошуків по просторах інтернету, наші авто йдуть в серію з трьома варіантами магнітол :
1 - Без підтримки mp3 лише аудіо СД.
2 - З підтримкою СД mp3
3 - СД mp3 + блю енд мі. (а це підтримка ЮСБ, АУХ, Фріхенд)
Оскільки мені пощастило отримати варіант 1, то зупинюсь на його "тюнінгу"
Найпростіше і найдешевше це дообладнати його АУХ входом. Вирішується це за допомогою простого шнурка і наявності лишніх 80-100 грн.
Але ми не шукаємо легких шляхів і маємо трохи більше 100 грн . І йдемо далі.
Емулятор СД ченджера з підтримкою mp3, USB і SD карт.
FIAT YATOUR YT-M06 USB
Підключається в те саме гніздо де ми шукали AUX вхід в магнітолі, але ми отримуємо повноцінний СД чейнджер з mp3 і УВАГА ! Управлінням штатними клавішами магнітоли.
Ціна питання 700 грн.
Але ми йдемо далі, знаходиме ще десь 600 грн, і отримуємо :
Підтримку Хендс Фрі в нашій штатній магнітолі.
Ваіанти "тюнінгу" штатної магнітоли закінчено.
Можна придбати перехідну рамку під 1 або 2 діни і поставити аудіомагнітолу яку душа бажає.
Тут ціна обмежується вартістю рамки +/- 300 грн за однодінову і ьіля 800 за двох дінову. І Вартістю того монстрокомбайна який Ви хочете.
І на останок варіант з китайсикими комбайнами для наших авто.
Китай робить як на мене все. І для наших фіорінчиків теж.
Знайшов на даний час два варіанти таких "монстрів"
Для себе ще не вирішив що робити з мафоном.
Однозначно що не буду ставити "не рідну" магнітолу з перехідною дін рамкою. А також бавитись в юного техніка з АУХ гніздом. Або YATOUR з повним комплектом, або 1-й варіант китайського чуда. Але 2300 різниці в ціні, поки стимулює очікування.
Буду адий за Ваші варіанти і поради. _________________ Fiat forever !!!
ПТН ПНХ !!!
Последний раз редактировалось: maan007 (Пт Янв 10, 2014 11:10), всего редактировалось 1 раз
Многие знакомые очень часто жалуются на двух диновую магнитолу . В ней все плюсы но вот ночью один минус ((( Они очень слепят , даже на минимально ставят подсветку и всё равно очень слепит .
Последний раз редактировалось: baxxter (Пт Янв 10, 2014 17:00), всего редактировалось 1 раз
maan007
Десь читав вище по гілці, що тебе не влаштовує AUX через неможливість керування клавішами магнітоли (впринципі зауваження доречне). Якщо за допомогою FIAT YATOUR YT-M06 USB можна керувати музикою з магнітоли - тоді виникає питання: навіщо тобі "рідний мафон" міняти на кітайське гіменце (а я переконаний, що її якість значно гірша рідної).
Я взагалі мало парився. Підключив АУХ, вивів дріт під столик і насолоджуюся музикою з телефону. Керування треками на телефоні зручне, звук керується з магнітоли, незручності впринципі є але вони не великі, і не вартують 2300 грн. Доречі, дріт на АУХ за 100 грн. також ніде не замовляв і не купував, ніяких фішок; взяв на базарі звичайний дріт, з однієї сторрони обрізав штекр, дроти підєднав там де треба і вуаля. Ціна питання до 30 грн. за дріт і не потрібно чекати.
Отже моя порада: купуй FIAT YATOUR YT-M06 USB, виведи його чи в бардачок, чи як на мене ліпше на верхню полку над магнітолою (в кого там міні столик розкладний) і буде тобі ЩАСТЯ. Тут навіть не річ в грошах (хоча сума за кітай зашкалює, канєшно), річ в якості звучання, ну і менше запари.
PS А за огляд варіантів музики в наші машинки тобі ріспект.
Popl, дійсно основне моє зауваження стосовно АУХ, це керування. І 90% схиляюсь до YATOUR. Просто як завжди "панти рулять", а в "Китаї" і GPS навігатор є встроєний і підтримка відео, і 3G Хоча нах воно мені все. Спробуй потім з тим всім взлетіти _________________ Fiat forever !!!
угу, в корінь обнагліли з цінами.... аможе то на їх сайтах посередники наварюють, такі собі лихварі, китайцям збут, їм навар, а нам гумно по цінам якісного продукту?
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме