Для тих, хто ще не вкурсі: http://galnet.org/news/85220-ukrajinskyj-avtorynok-perejshov-na-standarty-evro-4
Першою ластівкою була сплата акцизного збору при реєстрації переобладнаного авто, тепер Євро-4. Які там на добло екостандарти? Крім ноуво... _________________ Веселі, брате, часи настали. (С.Вакарчук)
І змін на краще не видно. (Я)
Книголюб
И феррари и Ламбо. _________________ Давите пешеходов. Они должны усвоить, что раз они не платят дорожный налог, то не имеют права шляться по тому, что им не принадлежит.
(ц) Дж. Кларксон.
Zanski's Garage O6ЗЗЧIOI8I
Книголюб
ввезеш, если сможеш доказать шо сие есьмь раритет и эксклюзифф
но тогда естественно и заплатиш как за раритет и эксклюзив _________________ FuckFuelEconomy-Turbo Power I’m Lovin' it
турбік добло
все. капец всем ланосам, лачетти и прочим жигулям и форзам
Ніфіга не капєц. Якраз то все і зроблено для захисту ЗАЗів, які відповідають Євро-4. Тарієл Потапович (Васадзе) тут напевно постарався, захист вітчизняного виробника, так сказать.
Щодо ланоса, то він вже і є євро-4 http://www.zaz.ua/models/lanos-hb/tech.html _________________ Веселі, брате, часи настали. (С.Вакарчук)
Кто-то видел на сенсе катализатор,две лямбды и электронную педаль газа? Тогда какое там евро?
Хотя есть мнение,что так хотят избавиться в первую очередь от российского импорта,вопреки договору о предоставлении кредита. _________________ Fiat:Croma 2.5 D, Punto 1.1 , Punto 2 sporting 1.2 16v, Albea 1.4 , Siena 1.2 16v, Bravo 2 1.4 16v, GP 1.4 8v
Lancia: Thema 2.0 8v , Delta 3
Alfa Romeo: 164 2.0 TS, 155 2.0 TS, 147 1.9 JTDm
Ваня, при чем тут Сенс? Он выходил с завода как Е-ноль, т.к. не имел кат нейтрализатора вааще! Славута шла с Е-2. Неужели найдется псих, ввозящий неведомо откуда Сенс? Тогда это- по твоей части, дохтурской.
Что ввезли, тому и радуемся. _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Що ВСТИГЛИ ввезти. Євро-4, бл?ть, та міжміські Еталони так димлять, що там євро мінус 4. Прикладів море. Ех, рік почався гарно _________________ Веселі, брате, часи настали. (С.Вакарчук)
Якщо до 1 січня авто стояло на обліку як пасажир--тоді нема проблем, продаєте і ніяких додаткових податків не платите. А якщо було на обліку як грузовий і хочете після переобладнання поставити як пасажир, то після 1 січня при перереєстрації заплатите додатково акцизний збір. _________________ Веселі, брате, часи настали. (С.Вакарчук)
Книголюб
ввезеш, если сможеш доказать шо сие есьмь раритет и эксклюзифф
но тогда естественно и заплатиш как за раритет и эксклюзив
Да, бачу багато не вкурсі, що ретро (чи реаритети) згідно наших державних законів, вважається автомобіль старше 30років, і за нього акциз копійчаний і утилізації немає. Тому реаритети можна ввозити. _________________ Авторозборка
Fiat Scudo, Ulysse, Doblo
Peugeot Expert, 806, 407, 307, 206, 607
Сitroen Jumpy, Evasion
067-344-81-21
095-754-53-56
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме